Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Saga Supercom” continuă. Clujenii care nu încheie contracte de salubritate riscă amenzi

Publicat:

Marți, 7 martie, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a intalnit cu primarii din localitațile aparținand lotului I al acordului de ridicare a deșeurilor, lot care include și municipiul Cluj-Napoca, pentru a monitoriza situația ridicarii deșeurilor și pentru a gasi soluții pentru problemele existente. , Alin Tișe a afirmat ca numarul reclamațiilor privind [...] Articolul” continua. Clujenii care nu incheie contracte de salubritate risca amenzi apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Pediatric Monobloc din Cluj devine realitate. Tișe: „Avem finanțare pentru a incepe lucrarile”

15:31, 23.04.2024 - Viitorul Spital Pediatric Monobloc din Cluj-Napoca va avea 12 secții cu peste 500 de paturi pentru spitalizare continua și un heliport. Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spune ca lucrarile ar putea sa inceapa in urmatoarele luni.

PSD a intrat oficial in cursa pentru primarie și CJ Cluj. Aurelia Cristea: "Vreau sa avem termen de comparație Viena sau Zurich" / Alexandru Cordoș: "Ce vor clujenii? Sa nu mai petreaca atat de mult timp in trafic"

19:16, 19.04.2024 - Aurelia Cristea și-a depus, vineri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Același lucru l-a facut și Alexandru Cordoș, care vizeaza funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Ce spune Alin Tișe despre decizia colegului Sabin Sarmaș de a candida la primaria Cluj-Napoca

14:05, 29.02.2024 - Anunțul deputatului PNL Cluj Sabin Sarmaș de a candida la primaria municipiului Cluj-Napoca i-a luat prin surprindere pe majoritatea colegilor de partid. Nu insa și pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care spune ca in politica nu il mai surprinde nimic.

Liderul PNL Cluj pune capat speculațiilor: „Emil Boc și Alin Tișe vor candida pentru noi mandate”

11:25, 28.02.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda se arata convins ca primarul municipiului Cluj-Napoca și președintele Consiliului Județean Cluj vor candida la alegerile locale pentru noi mandate in funcțiile deținute la ora actuala.

AUR acuzați la Cluj-Napoca ca-și parcheaza dubele electorale pe trotuar! La Turda, in 2 minute poliția locala a dat amenzi!

10:15, 23.02.2024 - Caravana electorala AUR  a fost surprinsa parcand ilegal la Cluj-Napoca. Adversarii politici nu au stat pe ganduri și s-au pus pe facut poze. Clujenii au semnalat pe rețelele sociale tupeul partidului AUR de a bloca trotuarul cu cele doua dube galbene parcate ilegal in fața sediului din Piața Cipariu.…

ADI Salubritate propune modificarea metodei de calcul a texei de salubritate pentru persoane noncasnice din Dambovița 

06:00, 21.02.2024 -  In urma consultarilor cu beneficiarii noncasnici ai serviciilor de salubritate din județul Dambovița, A.D.I „Management Integrat al Deșeurilor in Județul Dambovița” propune modificarea metodologiei de calcul a taxei specifice acestora. Revizuirea metodologiei va avea ca efect direct scaderea cuantumului…

A inceput procesul Pfizer versus Romania. Statul risca sa plateasca 500 de milioane de euro

03:05, 21.02.2024 - Procesul Pfizer versus Romania, care poate costa statul 500 de milioane de euro, a inceput, astazi, cu o amanare, la Tribunalul de la Bruxelles. Avocatii nostri au cerut mai mult timp ca sa isi pregateasca strategia. Compania Pharma a dat statul in judecata pentru ca a refuzat sa mai cumpere 28 de milioane…

Ai CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE? 17.000 de clujeni beneficiaza deja de acestea

17:55, 08.02.2024 - Peste 17.000 de clujeni beneficiaza deja carțile electronice de identitate. Din 2 august 2021 pana in 31 decembrie 2023, la nivelul județului nostru au fost eliberate 16.969 de carți de identitate electronice, 12.045 dintre ele fiind eliberate la Cluj Napoca. „Proiectul pilot la care s-a alaturat și…


Ce parere ai despre aceasta stire?