„SafeConsume”. Conferință a specialiștilor în ingineria alimentelor despre riscurile de îmbolnăvire în bucătăria de acasă
Publicat:In cadrul Proiectului „SafeConsume”, dezvoltat la nivel european de 32 de institute de cercetari din 14 țari, Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galati, organizeaza, impreuna cu Institutul Norvegian de Cercetare in Domeniul Alimentelor (NOFIMA), Conferinta Internationala „Shedding light on the dark territory of food safety – future solutions for risk reduction in domestic kitchens” (Facem lumina pe taramul intunecat al siguranței alimentare – soluții de viitor pentru reducerea riscurilor alimentare in bucatariile casnice). Conferinta va…
Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…
Sursa articol: puterea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului
13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…
Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”
10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”
15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.
Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’
15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…
Rector interimar la Universitatea din Galați dupa scandalul de la ultimele alegeri
14:05, 21.02.2024 - Senatul universitar al Universitații „Dunarea de Jos” l-a desemnat pe profesorul universitar Daniela-Laura Buruiana in funcția de rector interimar, pentru o perioada de pana la trei luni, pana la organizarea de noi alegeri