Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să nu ucidem oameni buni, oameni buni!

Publicat:

Am fost in Budapesta si am stat trei zile. M-am cazat langa gara si am stat mult pe langa refugiati. Gara din Budapesta e o cladire frumoasa, in fata careia e o piata imensa. Sub piata e un pasaj pietonal la fel de mare, care da, printre altele, la statia de metrou. Atat piata cat si pasajul erau in...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Șoldan in piața la Verești: „E nevoie de o schimbare in administrația județului! Mi-au confirmat-o și sutele de oameni cu care am stat de vorba in aceasta dimineața”

13:55, 19.05.2024 - Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, a fost prezent in aceasta dimineața in piața din comuna Verești. Dupa aceasta vizita, Gheorghe Șoldan a spus ca este nevoie de o schimbare in administrația județului. „Mi-au confirmat-o și sutele de oameni cu care am stat…

Accident grav langa Timișoara – motociclist de 16 ani, lovit de mașina

12:00, 17.05.2024 - O femeie in varsta de 42 de ani a condus un autoturism pe strada Budapesta din localitatea Dumbravița iar la un moment dat, la intersecție cu strada Conac ar fi intrat in coliziune cu un motociclu, condus de un tanar in varsta de 16 ani. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv tanarul in…

Trafic restricționat pe DN 15D. Doi oameni au cazut intr-o fosa septica aflata langa carosabil

15:50, 08.05.2024 - Traficul rutier pe DN 15 D, in zona localitatii vasluiene Stefan cel Mare, este restrictionat, miercuri, 8 mai 2024, pentru scoaterea a doua persoane cazute intr-o fosa septica. Victimele sunt inconștiente.

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Zeci de mii de oameni au marsaluit la Budapesta impotriva guvernului lui Viktor Orban

19:25, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters.

Campanie cu gogoși, lautari si mici pentru Capitala. Edilul de la 5 cauta voturi cu iocana in piața; cum s-au fotografia Cirstoiu și Burduja/Mesajul lui Nicușor Dan

13:20, 31.03.2024 - Sunt imaginile surprinse astazi intr-o piața din Capitala. In mijlocul mulțumii, Cristian Popescu Piedone și-a instalat masa și a inceput sa iși cheme simpatizanții la semnaturi. De la masa primarului nu au lipsit crucea și bunatațile: 8 gogoși cu zahar oferite de comercianții pieței. Ieri , scenariul…

Cum iși completeaza brigazile ucrainene randurile epuizate de razboi. „E ca la piața. Trebuie sa incerci sa gasești oameni cu metode de marketing”

11:05, 31.03.2024 - Multe unitați, care spun ca sistemul oficial de recrutare este disfuncțional și greu de manevrat, și-au inceput propriile campanii de recrutare pentru a-și completa randurile epuizate in razboiul cu Rusia.

De ce are Clujul cea mai scumpa piața imobiliara din Romania. „Anunțuri puse la mișto de catre oameni care nu vor sa vanda”

13:30, 18.03.2024 - Clujul are cea mai scumpa piața imobiliara din țara, conform studiilor care iau in considerare prețul cerut. Unul dintre motive este faptul ca mulți proprietari posteaza anunțuri cu prețuri nerezonabil de mari, cum ar fi o casa in Fanațele Clujului la 560.000 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?