Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a stabilit tabloul la dublu de la Australian Open » Adversari facili pentru Tecău şi Mirnîi

Publicat:

Perechea Horia Tecau/Max Mirnii (Romania/Belarus), cap de serie numarul 4, va intilni cuplul Trean Conrad Huey/Dominic Inglot (Filipine/Marea Britanie) in primul tur al probei de dublu masculin de la , informeaza site-ul oficial al competitiei.

Tot in proba de dublu masculin de la primul turneu de al anului, perechea Victor Hanescu/Martin Klizan (Romania/Slovacia) va juca impotriva cuplului Brian Baker/Raven Klaasen (SUA/Africa de Sud).

In proba de dublu feminin de la , perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, cap…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emma Raducanu a spus pas turneului de la Roland Garros

14:21, 20.05.2024 - Emma Raducanu s-a retras din turneul de la Roland Garros! Ea a luat aceasta decizie pentru a se putea concentra pe sezonul de iarba si pe cel de hard, care va urma, noteaza site-ului WTA . Britanica intrase initial pe tabloul calificarilor la turneul de Grand Slam pe zgura de la Paris. Clasamentul ei…

Alexander Zverev a castigat turneul ATP Masters 1.000 de la Roma

20:45, 19.05.2024 - Tenismanul german Alexander Zverev, numarul 5 mondial, a castigat pentru a doua oara in cariera sa turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro, in finala caruia l-a invins in doua seturi, 6-4, 7-5, pe chilianul Nicolas Jarry, duminica la Foro Italico. Zverev, campionul…

Djokovic, invitatie pentru Geneva

14:35, 18.05.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, care nu traverseaza o forma prea buna in aceasta prima parte a sezonului, a primit o invitatie (wild card) din partea organizatorilor turneului ATP 500 de la Geneva, programat in perioada 19-25 mai, informeaza AFP. Competitia din Tara Cantoanelor…

Handbal masculin: Dublu caștigator al Champions League, transferat la Dinamo de la Barcelona

11:40, 07.05.2024 - Echipa de handbal masculin a celor de la Dinamo București a anunțat marți transferul brazilianului Haniel Langaro. In varsta de 29 de ani, interul stanga a cucerit de-a lungul carierei doua trofee EHF Champions League alaturi de Barcelona.

Romania a caștigat aurul la Europenele de canotaj, in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:40, 27.04.2024 - Romania a cucerit medalia de aur in proba feminina de dublu vasle, categorie usoara, prin Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

CE Canotaj: Aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara

18:30, 27.04.2024 - Gianina van Groningen si Ionela Cozmiuc au obtinut medaliile de aur pentru Romania in proba feminina de dublu vasle, categorie ușoara, la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged (Ungaria).

Un roman a triumfat la Murcia! Victor Cornea, campion in proba de dublu

12:00, 24.03.2024 - Perechea romano-franceza Victor Cornea/Theo Arribage a cucerit titlul in proba de dublu a turneului challenger de la Murcia (Spania), dotat cu premii totale de 74.825 de euro. Romanul, alaturi de colegul sau au dispus de indienii Arjun Kadhe/Jeevan Nedunchezhiyan, cu 7-5, 6-1, in finala desfasurata…

Fostul antrenor al Soranei Cirstea și-a gasit rapid de lucru - Va pregati un finalist de Grand Slam

15:45, 25.02.2024 - Dupa participarea la Australian Open, Sorana Cirstea și Thomas Johansson au luat-o pe drumuri diferite in cariera. Duminica, antrenorul suedez a anunțat ca a inceput colaborarea cu Kei Nishikori, fost ocupant al locului 4 in ierarhia ATP și finalist de Grand Slam.


Ce parere ai despre aceasta stire?