Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a stabilit echipa Cehiei pentru duelul din FedCup cu România

Publicat:

Karolina Pliskova (in foto), Katerina Siniakova, Marketa Vondrousova si vor face parte din la intalnirea cu Romania din FedCup, potrivit site-ului oficial al competiției, citat de Hotnews. Partida va conta pentru primul tur al și se va disputa la Ostrava. Echipa Cehiei: Karolina PLISKOVA (5 WTA/ 214 la dublu), Katerina SINIAKOVA (38 WTA/ 1 la dublu), Marketa VONDROUSOVA (73 WTA/ 99 la dublu) și Barbora KREJCIKOVA (213 WTA/ 2 la dublu). Capitan nejucator: . a anunțat ca nu va juca impotriva Romaniei. Ea este cea mai bine clasata…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog Borussia Dortmund - PSG, in turul semifinalelor Champions League / Echipele de start

21:31, 01.05.2024 - ​Borussia Dortmund și Paris Saint Germain se intalnesc in prima manșa a semifinalelor UEFA Champions League. Nemții au revenit in careul de ași dupa 11 ani. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Meci spectaculos intre Jaqueline Cristian și cehoaica Barbora Krejcikova

20:15, 26.04.2024 - Jaqueline Cristian, jucatoarea romana de tenis, a obținut o victorie impresionanta in turneul WTA 1000 de la Madrid, asigurandu-și un loc in runda a treia. Intr-un meci tensionat, Cristian a invins-o pe cehoaica Barbora Krejcikova, revenind spectaculos dupa un start dificil. Partida a fost una plina…

LiveBlog SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe vs FCSB - S-a marcat din nou

22:25, 24.04.2024 - FCSB mai poate face un pas important pentru caștigarea primului titlu de campioana a SuperLigii dupa o pauza de noua ani, in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Farul Constanța - FCSB, in play-off-ul SuperLiga

20:25, 31.03.2024 - ​Farul Constanța și FCSB se intalnesc la Ovidiu intr-un duel ce se anunța a fi foarte interesant, in etapa cu numarul 2 din play-off. In cazul unui succes, gruparea roș-albastra s-ar distanța la 7 puncte de Universitatea Craiova. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

LiveBLOG Rapid București - Farul Constanța, in play-off-ul SuperLigii (de la ora 20:30) / Echipele de start

20:05, 15.03.2024 - Rapid București și Farul Constanța se intalnesc in primul meci din play-off-ul SuperLigii Romaniei la fotbal, sezonul 2023-2024. Partida de pe arena din Giulești incepe de la ora 20:30 și este transmisa in format LiveBLOG pe HotNews.ro.

Reacția unui apropiat al Simonei Halep, dupa reducerea suspendarii: „O diferența de la cer la pamant. Mi se pare șocant!”

18:15, 05.03.2024 - Florin Segarceanu, fostul capitan al echipei de Fed Cup a Romaniei și un apropiat al Simonei Halep, a comentat pentru Gazeta Sporturilor deciza anunțata marți, 5 martie, de TAS, ca sportiva romanca poate reveni pe teren.Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus pedeapsa Simonei Halep, acuzata de dopaj…

LiveBLOG Sorana Cirstea - Jasmine Paolini, in semifinalele WTA Dubai / Meciul incepe la 14:30

14:15, 23.02.2024 - ​Sorana Cirstea se afla la o singura victorie distanța de cea mai buna clasare a carierei, sportiva noastra urmand sa o intalneasca pe Jasmine Paolini in semifinalele turneului „WTA 1000” de la Dubai. Partida este transmisa in direct pe DigiSport 2 și LiveBLOG pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?