Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a lansat trailerul celui mai așteptat film al anului - VIDEO

Publicat:

Trailerul filmului &": of the &", cea de-a treia parte a trilogiei lui , a fost lansat.

Filmul ": of the &" va încheia franciza în trei parti &"Hobbitul&", adaptare a romanului "" publicat de J. R. R. Tolkien în 1937. Pelicula va ajunge pe marile ecrane în 17 decembrie, potrivit Mediafax.

Celelalte doua filme din franciza sunt "Hobbitul: O calatorie neasteptata" si "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug".

, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a facut istorie…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste buna pentru fani: Un nou film din seria Stapanul Inelelor" urmeaza a fi lansat in 2026

18:41, 10.05.2024 - Un nou film din seria 39;"The Lord of the Rings 39; 39; "Stapanul Inelelor , una dintre cele mai importante francize cinematografice din toate timpurile, este programat sa fie lansat in cinematografe in anul 2026, informeaza Reuters.Acest proiect este unul dintre cele doua filme noi anuntate joi in…

Doua noi filme din seria „Stapanul Inelelor” („The Lord of the Rings”) vor fi lansate in cinematografe

18:35, 10.05.2024 - Un nou film din seria „Stapanul Inelelor” („The Lord of the Rings”), una dintre cele mai importante francize cinematografice din toate timpurile, este programat sa fie lansat in cinematografe in anul 2026, informeaza Reuters.

Doua noi filme vor fi lansate in cadrul francizei 'The Lord of the Rings'

18:20, 10.05.2024 - Un nou film din seria ''The Lord of the Rings'' ("Stapanul Inelelor"), una dintre cele mai importante francize cinematografice din toate timpurile, este programat sa fie lansat in cinematografe in anul 2026, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stapanul inelelor: Un film despre Gollum, cu Peter Jackson si Andy Serkis, va fi lansat in 2026

10:45, 10.05.2024 - Un nou film plasat in universul „Stapanul Inelelor”, intitulat „The Hunt for Gollum”, va fi lansat in 2026, a anuntat David Zaslav, CEO al Warner Bros. Discovery.Andy Serkis, care a interpretat personajul in trilogia lui Peter Jackson, va reveni in rol.

Echipa din spatele trilogiilor de succes „Stapanul Inelelor” și „Hobbitul” va produce doua noi filme

09:01, 10.05.2024 - Warner Bros Discovery a anunțat ca primul dintre cele doua noi proiecte ale lui Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens este intitulat provizoriu „Stapanul inelelor: vanatoarea lui Gollum”.

Cele mai frumoase filme despre Iisus Hristos

09:10, 28.04.2024 - Despre viața lui Iisus Hristos s-au realizat de-a lungul vremii o serie de filme sau piese de teatru, pentru a putea fi urmarite de publicului interesat. Pentru ca mai este foarte puțin timp pana la sarbatoarea Invierii Domnului, iți recomandam mai jos producții pe care le poți urmari cu intreaga familie…

PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia

14:20, 08.04.2024 - Parinții impartașesc adesea momente din viața copiilor lor pe rețelele sociale, o practica cunoscuta sub numele de "sharenting". The post PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia first appeared on Informatia Zilei .

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Cand se va lansa

17:40, 07.03.2024 - Inainte de premiera mondiala a serialului de vineri, 8 martie, in cadrul Festivalului de Film SXSW din Austin, Netflix lanseaza trailerul final și posterul pentru 3 Body Problem, un nou serial realizat de David Benioff și D.B. Weiss (Game of Thrones), alaturi de Alexander Woo (True Blood). O decizie…


Ce parere ai despre aceasta stire?