Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a căsătorit de 10 ani dar refuză să renunţe la rochia de mireasă. Motivul a impresionat o ţară întreagă

Publicat:

, o femeie in varsta de 47 de ani din China, da o lectie intregii tari prin gestul sau de a sarbatori in fiecare zi clipa cand a descoperit dragostea si a fost luata de sotie.

Insa, povestea femeii este mult mai complicata de atat, iar aventurile prin care a trecut incep de la varsta de 18 ani, cand a fost rapita si vanduta unui barbat, fortata sa se marite cu el si sa traiasca in captivitate timp de 15 ani, potrivit .

Vezi AICI mai multe imagini cu femeia.

Intr-un final, Xiang a reusit sa fuga si a fost ajutata de o femeie, care i-a facut cunostinta…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

Arata ca o femeie, dar este un tanar in varsta de 21 de ani. Ce a putut sa ii spuna o clienta cand l-a vazut la locul de munca

13:00, 20.04.2024 - Un tanar care arata ca o femeie a povestit cea mai bizara experiența pe care a trait-o la locul de munca. O cleinta „ingrijorata” l-a luat de maini și i-a transmis un mesaj care l-a lasat fara cuvinte.

O femeie, administratorul unui bloc din sectorul 2, ucisa de un vecin. Barbatul a fost prins de polițiști

23:10, 28.03.2024 - O femeie, care administra un bloc din sectorul 2 al Capitalei, a fost injunghiata mortal de un locatar al imobilului, relateaza Antena 3. Motivul este inca necunoscut. Suspectul, un barbat in varsta de 57 de ani, a fost reținut de polițiști, fiind acuzat ca a ucis-o pe femeia in varsta de 56 de ani.…

O femeie in varsta de 38 de ani a fost gasita decedata in locuinta sa din Timisoara

22:16, 19.03.2024 - „La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, politistii Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati de catre o femeie cu privire la faptul ca de mai multe zile nu poate lua legatura cu fiica sa.Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au constatat faptul ca in apartamentul unui bloc situat…

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Motivul halucinant pentru care o femeie era sa fie linșata la un restaurant din Pakistan. Pe rochia ei scria „halwa”

11:55, 26.02.2024 - O mulțime furioasa s-a abatut asupra unei femei la un restaurant din Lahore, capitala provinciei pakistaneze Punjab. Sute de oameni au incercat sa o linșeze public dintr-un motiv halucinant. Marul discordiei: rochia pe care o purta.

Nunta pentru 24 de ore in showbizul romanesc. A imbracat rochia de mireasa

22:25, 23.02.2024 - Zi importanta pentru Kamara! Solistul s-a casatorit cu iubita lui, Gabriella Nastas, pentru 24 de ore. Pe rețelele de socializare, cantarețul și-a surprins fanii dupa ce s-a afișat cu bruneta, el fiind imbracat intr-un costum elegant, iar ea in rochie alba de mireasa. Kamara s-a casatorit cu Gabriella…


Ce parere ai despre aceasta stire?