Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruxandra Luca, pictorialul fierbinte în lenjerie intimă. Fanii nu se așteptau să o vadă așa pe prezentatoarea TV

Publicat:

, frumoasa prezentatoare TV, care apare des la Neatza cu Razvan și Dani, la rubrica de parințeala. Prezentatoarea i-a surprins pe fanii ei de pe Instagram cu un pictorial nemaivazut.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Imagini noi din casa Andreei Esca. Baiatul ei a aratat „chestii folositoare” din vila, iar fanii au reacționat: „Zici ca e muzeu”

15:30, 19.04.2024 - Aris Eram s-a filmat in casa parinților sai și a aratat ce obiecte decorative au aceștia in vila din Snagov. Andreea Esca și Alexandre Eram au in reședința lor inclusiv o pompa de benzina. Prezentatoarea de știri Andreea Esca și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, locuiesc impreuna intr-o vila…

Anunțul facut de Irina Fodor de la filmarile „Asia Express” din Indonezia: „S-au schimbat puțin lucrurile in cursa”. Ce se intampla cu competiția

11:35, 14.04.2024 - Irina Fodor a anunțat oficial ca filmarile „Asia Express” 2024 - Drumul Zeilor au ajuns in Indonezia, ultima țara a competiției. Prezentatoarea dezvaluie ca au avut loc și schimbari neașteptate in cursa. La sfarșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Atunci prezentatoarea…

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.


Ce parere ai despre aceasta stire?