Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii se tem că americanii o să-l blocheze pe Serghei Lavrov să ajungă la Adunarea Generală a ONU

Publicat:

Rusia a cerut parții americane sa asigure accesul neingradit al delegației ruse pentru a participa la a ONU de la , a declarat ambasadorul rus la pentru postul de televiziune "Rusia-24".

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de Externe al lui Putin amenința: Instructorii militari francezi in Ucraina, „tinte legitime” pentru Rusia

08:16, 05.06.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat marți, in timpul unui turneu in Africa, ca instructorii francezi „lucreaza deja in Ucraina” și ca prezența lor este „este confirmata prin destul de multe fapte”, relateaza AFP. Mai mult, Rusia afirma ca aceștia ar fi considerați „ținte legitime”.

Serghei Lavrov descrie drept o 'agonie' dorința unor state occidentale de a permite Ucrainei sa loveasca ținte militare din Rusia

05:21, 27.05.2024 - Afirmațiile oficialilor americani despre necesitatea ca Ucrainei sa i se permita sa loveasca ținte pe teritoriul Rusiei reflecta disperarea Occidentului și seamana cu o agonie, a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, citat de TASS, conform Rador Radio Romania.

Rușii au gasit motiv sa dea vina pe SUA pentru moartea președintelui iranian. Lavrov: „Americanii nu recunosc acest lucru”

14:41, 21.05.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat marti, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, ca sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei.

Science Report: Rusia a amanat pentru a doua oara zborul noii rachete spațiale Angara A5 ● Ce se va intampla cu sistemul nostru solar atunci cand soarele va deveni o pitica alba? ● Care sunt șansele ca omenirea sa ajunga in Alfa Centauri pana la finele se

18:10, 10.04.2024 - Rusia a amanat pentru a doua oara zborul noii rachete spațiale Angara A5 ● Ce se va intampla cu sistemul nostru solar atunci cand soarele va deveni o pitica alba? ● Care sunt șansele ca omenirea sa ajunga in Alfa Centauri pana la finele secolului?

De ce s-au suparat rușii pe Baza „Mihail Kogalniceanu” din Constanța

06:50, 08.04.2024 - Rusia este deranjata de mișcarea de forțe de la Baza militara Mihail Kogalniceanu și considera ca activitațile din zona au ca scop pregatirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat recent ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Pericolul vine din Crimeea - Rușii au desfașurat zeci de rachete Zircon care pot lovi Kievul

16:21, 27.03.2024 - Rusia a desfasurat in Crimeea cateva zeci de rachete Zircon, pe care le poate folosi pentru a lovi nu doar regiunile sudice din Ucraina, ci și Kievul și regiunile nordice ale tarii, noteaza Korespondent, potrivit Rador Radio Romania. Prin urmare, considera Natalia Humeniuk, reprezentanta trupelor…

Rusia declara ca nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atacul de la sala de concerte de langa Moscova

18:15, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de externe Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza "dublului standard", relateaza EFE.

Lupte grele in est unde rușii vor sa sparga apararea ucraineana. Oficial al armatei Kievului: Situație dificila și tensionata la Ceasiv

08:05, 26.03.2024 - Forțele ucrainene se confrunta cu o situație "dificila și tensionata" in apropierea orașului Ceasiv Yar, din estul țarii, acolo unde Rusia iși concentreaza ofensiva, a declarat luni un oficial al armatei ucrainene.


Ce parere ai despre aceasta stire?