Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii se bombardează singuri. O rachetă defectă a căzut peste o zonă rezidențială în Belgorod

Publicat:

O racheta a rușilor s-a prabușit luni dimineața intr-o zona rezidențiala din orașul Belgorod, din Rusia. Potrivit unor imagini publicate pe rețelele sociale, racheta iși schimba brusc traiectoria și lovește localitatea aflata in apropierea graniței cu Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO/ Bloc prabușit in Belgorod in urma unui atac cu racheta - Rușii și ucrainenii se acuza reciproc

15:35, 12.05.2024 - Intrarea unui bloc de 10 etaje s-a prabușit in Belgorod din Rusia pe 12 mai, a informat guvernatorul Vyacheslav Gladkov.Gladkov a susținut fara dovezi ca o cladire din districtul Harkovskaya Gora a fost lovita de un proiectil ucrainean in timpul unei alerte de raid aerian in regiune.

Rusii au lansat o ofensiva terestra in Harkov

15:25, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP. „In ultimele 24 de ore, inamicul a efectuat lovituri aeriene in sectorul…

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

Situație critica pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat din regiune

15:00, 28.04.2024 - Rusia a revendicat duminica capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, in sectorul unde fortele ruse au avansat rapid in ultima perioada, informeaza Reuters si AFP, transmite Agerpres.

Un voluntar rus care a gazduit și repatriat sute de ucraineni a murit in inchisoare. Familia, anunțata la trei zile dupa deces: „Tatal meu s-a sinucis”

19:40, 09.04.2024 - Aleksandr Demidenko, un voluntar originar din regiunea Belgorod care a depus eforturi pentru repatrierea a sute de cetațeni ucraineni, a murit in inchisoare in așteptarea procesului, relateaza Meduza.Potrivit Meduza, care citeaza un canal de Telegram, familia lui Demidenko a fost anunțata despre deces…

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Ministerul rus al Apararii vrea sa trimita inca 300.000 de soldați pe front, scrie ziarul rusesc online Verstka: „Ca sa incercuiasca Harkovul”

14:35, 22.03.2024 - Ministerul rus al Apararii intenționeaza sa trimita inca 300.000 de oameni la razboi, in viitorul apropiat. Informația a fost dezvaluita de ziarul online rusesc Verstka, publicație independenta care avea la mijlocul anului 2023 70.000 de abonați platitori și care acopera subiecte legate de invazia Rusiei…

Rusia si Ucraina raporteaza atacuri aeriene in zonele de frontiera

09:40, 20.03.2024 - Rusia si Ucraina au anuntat ca au respins numeroase atacuri aeriene la sfirsitul zilei de marti si la inceputul zilei de miercuri, iar intensificarea bombardamentelor asupra regiunilor de frontiera a fortat evacuarea civililor de ambele parti, transmite Reuters. Oficialii rusi au declarat ca sistemele…


Ce parere ai despre aceasta stire?