Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii fug de mobilizarea parțială cu iahturi spre Coreea de Sud

Publicat:

Peste 20 de rusi au navigat cu iahturi din nordul Pacificului catre Coreea de Sud, pentru a scapa de incorporare si de trimiterea pe frontul din Ucraina, insa celor mai multi nu li s-a permis intrarea, transmite marti radioteleviziunea sud-coreeana KBS, preluata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii susțin ca au lovit Comandamentul de Sud al armatei ucrainene

17:10, 01.05.2024 - Regimul de la Kremlin a anunțat, miercuri, ca a lovit cartierul general de comanda al gruparii sudice a armatei ucrainene, care are sediul in portul Odesa, unde Ucraina a anuntat ca un atac cu rachete a ucis trei persoane, relateaza Reuters.

Situație critica pe frontul de est din Ucraina. Rușii au anunțat ca au cucerit inca un sat din regiune

15:00, 28.04.2024 - Rusia a revendicat duminica capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, in sectorul unde fortele ruse au avansat rapid in ultima perioada, informeaza Reuters si AFP, transmite Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 794. Hotel din Nikolaev, distrus de o drona lansata de rusi

09:45, 28.04.2024 - Un hotel din orașul ucrainean Nikolaev a fost lovit de o drona lansata de ruși. Cladirea a fost distrusa. Rușii susțin ca hotelul este folosit de mercenari. In urma atacului a izbucnit un incendiu. Guvernatorul ucrainean al regiunii susține ca nu sunt victime, potrivit Reuters. „Inamicul a atacat orașul…

In timp ce fac prapad in Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului sa inceteze razboiul

17:45, 15.04.2024 - Rusia a chemat luni Iranul si Israelul la 'retinere' pentru evitarea oricarei noi 'escaladari' dupa atacul intreprins de Teheran impotriva teritoriului israelian ca riposta la lovitura mortala asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP si Reuters.

Ucraina adopta o noua lege privind mobilizarea - Legea așteapta semnatura lui Zelenski

21:15, 11.04.2024 - Parlamentul ucrainean a adoptat joi un proiect de lege pentru a revizui regulile care se aplicau in modul in care armata mobilizeaza civili in randurile sale, in contextul in care razboiul continua, fara a se intrevedea vreun sfarsit, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Rușii au avariat sau distrus 5 din cele 6 centrale ale celei mai mari firme private de energie din Ucraina

10:15, 01.04.2024 - Șeful celei mai mari firme private de energie din Ucraina, DTEK, a transmis ca cinci dintre cele șase centrale ale sale au fost avariate sau distruse, cu 80% din capacitate pierduta dupa doua saptamani de atacuri rusești, și ca reparațiile ar putea dura pana la 18 luni, informeaza Reuters.

Rușii susțin ca ucrainenii au atacat Crimeea cu 38 de drone și ca le-au distrus pe toate. Explozii puternice in portul Feodosia

08:01, 03.03.2024 - Ucraina a lansat 38 de drone asupra Peninsulei Crimeea duminica dimineata, a transmis Ministerul rus al Apararii, care a anunțat ca toate au fost distruse. Pe retelele sociale din Ucraina si Rusia au aparut relatari privind explozii puternice in portul Feodosia, potrivit Reuters.

Moscova nu ma va intimida, spune Kaja Kallas, dupa ce a fost data in urmarire. „Acesta e manualul Rusiei, nu este nimic surprinzator”

18:15, 18.02.2024 - Kaja Kallas a respins duminica, 18 februarie, mandatul de arestare emis de Rusia pe numele ei, afirmand ca este doar o incercare de intimidare, in contextul in care se speculeaza ca premierul estonian ar putea obține un post de conducere la nivelul Uniunii Europene, scrie Reuters.Candva condusa de Moscova,…


Ce parere ai despre aceasta stire?