Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii au confiscat clădirea consiliului din Herson care mai funcționa sub control ucrainean!

Publicat:

Deși Herson se afla sub ocupație rusa de la inceputul lunii martie, consiliul orașului inca funcționa sub control ucrainean. Kolykhayev a spus ca armata rusa a luat cheile cladirii și a schimbat paznicii cu paznicii lor.  El a spus ca a parasit cladirea la ora locala 19.45. Pravda, un agent de știri ucrainean, a raportat ca din 26 aprilie, consiliul orașului Herson nu va mai funcționa. Acesta a adaugat ca primarul și angajații consiliului orașenesc au avut șansa de a merge acasa.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rușii ataca furibund in Harkov: bombardamente violente cu rachete balistice asupra zonei industriale a orașului

07:55, 25.05.2024 - Trupele ruse au folosit rachete balistice pentru a ataca Harkovul și regiunea, in noaptea de 24 spre 25 mai, dupa ce au lovit anterior cu rachete S-300, informeaza Rador Radio Romania.Potrivit Procuraturii Regionale Harkov, au fost lovite  mai multe cladiri și spatii deschise.

Zelenski: Rușii au inaintat 10 km in Harkov, acum i-am oprit

13:35, 17.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski anunța ca rușii avanseaza pe front in Nord, in zona Harkov, dar situația s-a stabilizat și ca cel mai avansat punct al rușilor in teritoriul ucrainean este de 10 kilometri, conform RBC, scrie Mediafax.

Razboiul din Ucraina. Rușii iau prizonieri și impușca civili in nordul orașului Vovciansk

15:46, 16.05.2024 - Forțele ruse iau prizonieri civili ucraineni și impiedica evacuarea acestora in partea de nord a orașului Vovciansk din regiunea Harkov, aflata in conflict, a declarat, joi, 16 mai, ministrul de interne Ihor Klimenko.

"Rușii pot cuceri Țarile Baltice in 7 zile. Timpul de reacție al NATO e de 10 zile". Avertisment de la varful spionajului ucrainean

10:05, 04.05.2024 - Un inalt oficial al serviciilor secrete ucrainene a avertizat cu privire la amenințarea pe care Moscova o reprezinta pentru alte națiuni din Europa, spunand ca „rușii ar putea cuceri Țarile Baltice in șapte zile” daca aliații nu fac fața Rusiei acum, scrie Newsweek.

Razboi in Ucraina, ziua 794. Hotel din Nikolaev, distrus de o drona lansata de rusi

09:45, 28.04.2024 - Un hotel din orașul ucrainean Nikolaev a fost lovit de o drona lansata de ruși. Cladirea a fost distrusa. Rușii susțin ca hotelul este folosit de mercenari. In urma atacului a izbucnit un incendiu. Guvernatorul ucrainean al regiunii susține ca nu sunt victime, potrivit Reuters. „Inamicul a atacat orașul…

Rușii repeta tactica Avdiivka: infanteria, dronele și artileria se concentreaza asupra cuceririi orașului Ceasiv Iar

15:55, 21.04.2024 - Rusii lanseaza cate 20-30 de bombe aeriene ghidate pe zi in zona orasului Ceasiv Iar, din regiunea estica ucraineana Donețk, scrie, duminica, agentia RBC, conform Rador Radio Romania.„Ceasiv Iar rezista. Inamicul face presiuni in direcția Bahmut, in special la Ceasiv Iar.

Sunt 18 raniți intr-un atac rusesc asupra orașului ucrainean Dnipro

23:10, 02.04.2024 - Cel putin 18 persoane, intre care copii, au fost ranite marti intr-un atac rusesc asupra orasului Dnipro, partea de centru-sud a Ucrainei, a anuntat guvernatorul regional Serguid Lyssak, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Dnipro, deja 18 raniti. Dintre cele 12 persoane spitalizate, cinci sunt copii”,…

Un ucrainean aflat la volanul unui tir a prezentat pentru control un permis fals

11:35, 15.03.2024 - Un ucrainean care s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret pentru a intra in Romania s-a ales cu dosar penal. Barbatul, in varsta de 52 de ani, se afla la volanul unui tir inmatriculat in țara vecina. A prezentat pentru control documentele mașinii și cele personale. Printre acte…


Ce parere ai despre aceasta stire?