Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia. Ultimele balenele au fost eliberate din "închisorile plutitoare". Operaţiunea e monitorizată de Greenpeace

Publicat:

Ultimele balene captive in așa-numitele inchisori plutitoare din rus au fost eliberate. Povestea a inceput in primavara cand mai multe fotografii cu orci și beluga, ținute in captivitate in bazine foarte mici, au starnit un protest mondial.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o sinucidere suspecta in inchisorile din Rusia. Povestea rusului care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din tara

14:00, 14.04.2024 - Alexander Demidenko, un pacifist rus care ii ajuta pe ucraineni sa fuga din țara, a murit vinerea trecuta in arest preventiv la Belgorod, unde a petrecut șase luni in așteptarea procesului pentru acuzații de posesie ilegala de arme.

O nava unica de navigație pe gheața din Rusia a luat foc: un mort și trei raniți in urma incendiului

10:55, 08.04.2024 - O nava unica de navigație pe gheața a Rusiei, Katerina Velikaya, a luat foc in timp ce era in reparație la șantierul naval Dalzavod din Vladivostok, regiunea Primorsky, a transmis Parchetul din Orientul Indepartat al Rusiei pe 8 aprilie, relateaza Kyiv Independent.

Rusia a intrat oficial in stare de razboi! De ce s-a transformat ”operațiunea militara speciala” a lui Putin

17:35, 22.03.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a acordat recent un interviu in care a vorbit despre razboiul din Ucraina, dar și cum a ajuns Rusia in stare de razboi. Rusia a intrat oficial in stare de razboi! O spune chiar purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, care a acordat recent…

Kremlinul recunoaște pentru prima oara: Rusia se afla „in razboi” cu Ucraina

12:56, 22.03.2024 - Operațiunea militara speciala din Ucraina s-a transformat deja intr-un razboi din cauza interferențelor occidentale, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al președinției ruse, Dmitri Peskov, potrivit agenției de presa de stat TASS. Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina, declara pentru prima…

Operațiunea „Invazia Moldovei”. Cum a cazut presa internaționala in capcana dezinformarii ruse

06:35, 11.03.2024 - Instituții media de top din lume au titrat ca Transnistria va cere alipirea la Rusia și urmeaza o invazie a Republicii Moldova. Portalul Uniunii Europene care lupta impotriva știrilor false pro-Kremlin a analizat cum presa internaționala a cazut in capcana dezinformarii ruse.

Rusia a mai pierdut o nava militara. Operațiunea, desfașurata de ucraineni in apropiere de stramtoarea Kerci

13:15, 05.03.2024 - Un atac efectuat in noaptea de luni spre marți in apropierea stramtorii Kerci s-a soldat cu distrugerea unei nave rusești de patrulare, a anunțat marți dimineața serviciul secret mlitar al Ucrainei (HUR).

Rușii muta linia frontului, aproape de Romania: atac puternic la Odesa, dupa ordinul lui Dmitri Medvedev

10:00, 23.02.2024 - Salvatorii din Odesa au gasit cadavrele a inca doua persoane sub daramaturile cladirii unei intreprinderi lovite de o drona ruseasca – au anuntat, vineri, Forțele de Aparare din sudul Ucrainei, precizand ca numarul persoanelor decedate a crescut, astfel, la trei, informeaza Rador Radio Romania. Atacul…

Mizele lui Putin din „operațiunea speciala” Tucker Carlson: contextul unui non-interviu

23:20, 10.02.2024 - Așa-zisul interviu dat de Vladimir Putin lui Tucker Carlson face parte dintr-o „operațiune speciala” menita compromiterii candidaturii lui Joe Biden la Casa Alba și reducerii sprijinului internațional pentru Ucraina, avertizeaza istoricul Galia Ackerman, nascuta intr-o familie de evrei din Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?