Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia susține că SUA a folosit bombe cu fosfor n Siria. Pentagonul neagă acuzațiile

Publicat:

Armata rusa a declarat ieri ca doua avioane americane de lupta F-15 au bombardat provincia siriana Deir al-Zor folosind bombe cu fosfor, informeaza agențiile media TASS și RIA, citate de Reuters. SUA neaga acu sudan zațiile.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump.  Putin ”va face acest lucru pentru mine”

23:21, 23.05.2024 - Donald Trump a declarat intr-o postare pe rețelele sociale ca se va folosi de relația sa cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a obține eliberarea lui Evan Gershkovich, reporter Wall Street Journal, din inchisoarea ruseasca in care se afla, relateaza  Reuters . In postarea de pe platforma Truth…

Sora lui Kim Jong Un neaga ca Rusia și Coreea de Nord fac schimb de arme: „E cea mai absurda teorie. Nu sunt de vanzare”

09:05, 17.05.2024 - Kim Yo Jong, puternica sora a liderului nord-coreean Kim Jong Un, a negat din nou un schimb de arme cu Rusia, a relatat, vineri, agentia de stat KCNA, ea afirmand ca sistemele de arme recent dezvoltate si actualizate ale tarii sale nu sunt de vanzare pentru alte state, potrivit Reuters.

General american: Armata rusa nu are capacitatea de a reusi o strapungere majora in Ucraina

21:40, 16.05.2024 - Rusia nu dispune de forte suficiente pentru a reusi o strapungere majora in ofensiva pe care o desfasoara in prezent in Ucraina, a estimat joi generalul american Christopher G. Cavoli, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa (SACEUR), potrivit AFP si Reuters."Rusii nu au fortele necesare pentru…

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Rusia forțeaza nota chiar de Paște și anunța cucerirea unei noi localitati in estul Ucrainei

14:30, 05.05.2024 - Armata rusa a afirmat, duminica, ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino, nou semn al presiunii fortelor Moscovei asupra armatei ucrainene, relateaza France Presse si Reuters.

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Kremlinul neaga ca a folosit arme chimice in Ucraina: Acuzațiile SUA sunt nefondate

16:30, 02.05.2024 - Kremlinul a negat, joi, o acuzatie formulata de SUA potrivit careia fortele ruse din Ucraina au incalcat o interdictie internationala privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?