Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia susține că ar putea fi atacată din România. Sunt luate în calcul scutul american antirachetă de la Deveselu și avioanele britanice trimise în Dobrogea

Publicat:

Mai mulți oficiali militari de la Moscova susțin ca NATO a instalat armament ofensiv în estul Europei, care ar permite inclusiv executarea de atacuri nucleare împotriva Rusiei.

Pe lista țarilor care ar gazdui asemenea arme ofensive se afla cele trei state baltice, Polonia, Bulgaria și România, a anunțat generalul , șeful al armatei ruse.

Generalul rus a mai susținut ca piloți din țari NATO care nu dețin armament nuclear "se antreneaza pentru a folosi asemenea arme" și ca, în acest context, "crește riscul…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interviu de excepție marca Ana-Maria Pacuraru cu Nathan A. Sales, unul dintre cei mai importanți oficiali americani in combaterea terorismului - VIDEO

21:30, 26.04.2024 - Nathan A. Sales gestioneaza șapte birouri și departamente in cadrul Departamentului de Stat American, dedicate protecției securitații civile prin prevenirea și combaterea terorismului, atrocitaților in masa și incalcarilor drepturilor omului și statului de drept.A.M. Pacuraru: Cand vorbim despre contraterorism,…

Rusia susține ca a interceptat un transport de bombe artizanale care a trecut prin Romania. Bombele ar fi fost ascunse in icoane

14:05, 02.04.2024 - Serviciul de informații al Rusiei, FSB, susține ca a confiscat un transport de bombe artizanale, care avea ca destinație Moscova și care trecuse anterior prin Romania, Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania și Letonia. Rusia mai pretinde ca dispozitivele explozive proveneau din Ucraina. Nu este clar de…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

miscare venita in urma informațiilor ca Teheranul trimite rachete balistice in Rusia

09:50, 16.03.2024 - Natiunile din G7 sunt pregatite sa raspunda cu noi sanctiuni severe, care ar putea include interzicerea zborurilor companiei Iran Air catre Europa, daca Iranul continua cu transferul de rachete balistice cu raza scurta in Rusia, a declarat vineri un inalt oficial american, citat de Reuters, scrie news.ro.…

Poveștile lui Putin, ca festival de minciuni colosale. De ce noua URSS este chiar Federația Rusa, nicidecum Uniunea Europeana

12:05, 26.02.2024 - Specificul propagandei comuniste se rezuma la practica cinica și perversa de a inversa realitatea: albul devenea negru și reciproc. Nu aveam de-a face cu exagerarea tipica a mesajelor „partizane”, ci cu o minciuna totala, care intorcea lucrurile pe dos. Cu cat o duceam mai prost, cu atat ni se spunea…

Mai puțin de 10% dintre romani cred ca Ucraina poate caștiga razboiul. 50% vor ca Europa sa militeze pentru un acord de pace / Sondaj la nivel european

09:50, 21.02.2024 - Sprijinul pentru Ucraina in randul europenilor ramane ridicat, dar la aproape doi ani de cand Rusia a declanșat invazia pe scara larga. Cu toate acestea, doar 10% din europeni mai cred acum ca armata ucraineana poate invinge Rusia, conform unui sondaj la nivelul UE și publicat de The Guardian. Sondajul…

Sondaj la nivel european: Sub 10% dintre romani cred ca Ucraina poate caștiga razboiul. 50% vor ca Europa sa militeze pentru un acord de pace

09:35, 21.02.2024 - Sprijinul pentru Ucraina in randul europenilor ramane ridicat, dar la aproape doi ani de cand Rusia a declanșat invazia pe scara larga. Cu toate acestea, doar 10% din europeni mai cred acum ca armata ucraineana poate invinge Rusia, conform unui sondaj la nivelul UE și publicat de The Guardian. Sondajul…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?