Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia desfăşoară exerciţii militare într-un teritoriu revendicat de Japonia

Publicat:

Armata rusa desfasoara exercitii pe insulele Kurile, un teritoriu disputat intre Rusia si Japonia, relateaza sambata presa nipona. Aceste exercitii au loc la cateva zile dupa ce Rusia a abandonat negocierile de pace cu Japonia.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

China a inceput exercitii militare de „pedepsire” in jurul Taiwanului. Taipei acuza Beijingul de „provocari si actiuni irationale”

08:35, 23.05.2024 - China a inceput joi, in jurul Taiwanului, doua zile de exercitii de „pedepsire”, declarand ca sunt un raspuns la „acte separatiste”. Armata taiwaneza si-a mobilizat fortele si s-a declarat increzatoare ca poate proteja insula, condamnand China pentru „provocari si actiuni irationale”.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Trupele ruse fac exerciții militare cu arme nucleare tactice langa Ucraina

03:25, 22.05.2024 - Armata rusa a anuntat marti ca a inceput in apropiere de Ucraina exercitii militare privind utilizarea armelor nucleare tactice, exercitii ordonate la inceputul lunii mai de presedintele Vladimir Putin, dand asigurari ca este vorba despre un raspuns la "amenintarile" occidentale.

Rusia anunța ca a ocupat alte doua sate și ca a bombardat obiective militare si energetice din Ucraina

18:30, 08.05.2024 - Armata rusa a anunțat miercuri ca a ocupat alte doua sate ucrainene și ca a lansat o noua salva de drone si rachete in cursul noptii asupra unor tinte militare si sistemului energetic ucrainean "ca raspuns" la atacurile Kievului asupra unor infrastructuri energetice rusesti.

Rusia amenința ca va lovi instalații militare britanice dupa declarațiile lui David Cameron

00:05, 07.05.2024 - Armata rusa ar putea lovi ”orice instalatie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean si nu numai”, in cazul in care Kievul va folosi ”armament britanic” impotriva unor tinte in Rusia, ameninta Ministerul rus de Externe, relateaza AFP, potrivit news.ro. Diplomatia rusa anunta intr-un comunicat…

SUA și Republica Moldova vor face exerciții militare comune pe teritoriu moldovean, saptamana viitoare

18:40, 02.05.2024 - Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa si Africa desfasoara in Republica Moldova, incepand cu 9 mai, un exercitiu militar comun la care vor participa peste 400 de militari moldoveni, dar si militari din SUA si doua aeronave militare C-130 Hercules.

Raport CSAT: Romania se teme de sabotarea transporturilor militare catre Ucraina si de infiltrarea spionilor rusi printre refugiati

00:55, 18.04.2024 - Raportul de activitate pe anul 2023 al Consiliului Suprem de Aparare a Țarii (CSAT) indica drept principale amenințari la adresa securitații naționale activitațile Rusiei in țarile din flancul estic al NATO, precum incercari de infiltrare a instituțiilor din domeniul apararii și securitații, atacuri…

Junta din Myanmar a acceptat sa faca exerciții militare cu armata rusa

12:55, 28.03.2024 - Armata din Myanmar, un stat condus de militari in urma unei lovituri de stat, va face exerciții comune cu armata rusa. Militarii din Myanmar se confrunta cu mai multe grupari de opoziție care s-au inarmat și lupta in diferite regiuni ale țarii.

Rusia a revendicat controlul asupra unui sat din apropiere de Bahmut

14:50, 23.03.2024 - Armata rusa a sustinut sambata ca a preluat controlul asupra satului Ivanivske, langa Bahmut, in estul Ucrainei, in ceea ce ar fi un nou avans intr-o zona importanta in care Rusia se afla in ofensiva de mai multe saptamani, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?