Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanul Xanax, al jurnalistului Liviu Iancu, lansat în avion, la 11.000 de metri altitudine

Publicat:

al jurnalistului , ajuns deja la al treilea tiraj in doar trei luni de la aparitie, a fost lansat, in premiera, la 11.000 de metri altitudine, la bordul unei curse charter intre Bucuresti si Tunisia (Hammamet).

La o ora de la decolarea cursei charter, pasagerii au fost surprinsi de anuntul comandantului aeronavei, , care a spus ca este pentru prima data in istoria aviatiei romanesti cand o carte este lansata intr-un avion in zbor.

"Pentru ca pe pamant i s-a parut prea putin, jurnalistul a decis sa lanseze aceasta carte

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua noi zboruri charter de pe Aeroportul International Brasov-Ghimbav

09:00, 02.04.2024 - Aeroportul International Brasov-Ghimbav anunța doua noi zboruri charter pentru vara 2024, spre Turcia si Grecia. Doua noi zboruri charter sunt anuntate pentru vara 2024, de pe Aeroportul International Brasov, operate de compania JetBee din Cehia, in Antalya si Creta. Din oferta verii 2024 nu putea lipsi…

Fostul ministru Bodog, intervenție salvatoare in AVION. A sarit in ajutorul unui deputat

15:45, 18.03.2024 - Au fost momente tensionate la bordul unui avion in care se afla și fostul ministru PSD al Sanatații, Florian Bodog, medic de profesie. Bodog a intervenit rapid in ajutorul unui barbat caruia i se facuse rau la bord. Din primele informații, intervenția contracronometru a avut loc intr-un avion care venea…

Sebastian Burduja, carte privind „planul pentru București”: „Am un vis, sa ridicam Capitala Romaniei mai sus decat a fost vreodata”

16:50, 15.03.2024 - Sebastian Burduja, ministru al Energiei și liberal care ar vrea sa candideze pentru Primaria Generala, a scris o carte referitoare la viziunea sa despre București, putand fi facute deja precomenzile.

Risc de avalanșa in Munții Bucegi și Fagaraș. Ninsoarea abundenta pune in pericol turiștii 

12:10, 13.03.2024 - In Muntii Fagaras, la peste 1.800 de metri altitudine, "in ultimele 36 de ore s-au semnalat ninsori insemnate cantitativ, care au depus local 25-30 cm de zapada proaspata, iar ninsorile vor continua si in urmatorul interval, ceea ce va duce la acumulari suplimentare, care vor mai depune 15-20 cm de…

VIDEO Un pasager din SUA a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului, la 8.000 de metri altitudine

07:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat, in statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana citata de News.ro.

Filmul „Sleeping Dogs”, cu Russell Crowe, bazat pe o carte a unui autor roman, are premiera in SUA

18:15, 14.02.2024 - Filmul „Sleeping Dogs”, un film cu caștigatorul Oscar-ului Russell Crowe, bazat pe o carte a autorului roman Eugen Ovidiu Chirovici, urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA pe 22 martie 2024, transmite, miercuri, Ambasada SUA la București.

Avion cumparat cu 36.000 de euro și transformat in casa de vacanța. Cum l-a transportat pe DN1 pana la Clinceni

16:30, 10.02.2024 - Un roman a cumparat un avion cu 200 de locuri la pretul unei garsoniere. Barbatul l-a transportat pe DN1 si vrea sa-l transforme in casa de vacanta. Imagini neobisnuite, azi-noapte, la Bucuresti. Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri si-a facut drum pe strazi. Un transport agabaritic l-a dus…


Ce parere ai despre aceasta stire?