Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românul care l-a luat pe DA în braţe. Dan Zamfirescu a votat „pentru” inclusiv amendamente care se contraziceau

Publicat:

Un europarlamentar roman este subiect de ironie in presa germana. , reprezentat al PRM, a intrat in atentia jurnalistilor de la pentru ca, de cand si-a preluat mandatul in legislativul european, nu a votat niciodata NU pentru nicio propunere legislativa.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au votat cele mai atractive Destinații ale Anului 2024. Cine sunt marii caștigatori in turism FOTO

17:36, 23.05.2024 - Competiția „Destinația Anului” și-a desemnat caștigatorii in cadrul unei gale desfașurate la Ateneul Roman din București. Au fost premiate atat locurile 1, cat și locurile 2, 3 din fiecare categorie in parte și a existat și o secțiune pentru premii speciale.

Mireasa sezon 9, 29 aprilie 2024. Casa a votat daca Ionela ramane sau nu in competiție. Ce decizie au luat concurenții

16:50, 29.04.2024 - Concurenții din sezonul 9 Mireasa au fost invitați sa raspuda la intrebarea: „Doriți ca Ionela sa ramana in casa Mireasa?”. Votul a avut loc dupa ce fata a plecat din casa vineri și s-a intors dupa 2 ore.

Kremlinul face show: Ajutorul votat de SUA in Congres nu va schimba nimic pe frontul din Ucraina

16:11, 18.04.2024 - Ajutorul militar pentru Ucraina, blocat in Congresul american de mai multe luni de zile si care ar urma sa fie supus la vot sambata, "nu va putea sa schimbe nimic" in ceea ce priveste situatia de pe front, a declarat joi Kremlinul, potrivit AFP.

Cine este Nicolae Miu, romanul acuzat ca a ucis cu sange rece un adolescent de 17 ani și a ranit alți patru

14:46, 12.04.2024 - Procesul in care un inginer roman stabilit in Statele Unite este acuzat de crima starneste un val de emotie in toata America. Nicolae Miu a ucis un adolescent și a ranit alți patru, insa sustine ca a fost in legitima aparare. Procurorul l-a prezentat insa ca pe un asasin cu sange rece.

PSD i-a votat pe Rareș Hopinca și Adrian Vigheciu pentru a fi candidații Coaliției la primariile Sectoarelor 2 și 5

15:50, 27.03.2024 - Social-democratii l-au ales candidat pentru Primaria Sectorului 2 pe Rares Hopinca, actual prefect al Capitalei, a anuntat liderul PSD Marcel Ciolacu. De asemenea, consilierul general al Bucurestiului din partea PSD Adrian Vigheciu va candida la Primaria Sectorului 5.

Raspunsul lui Radu Dragușin cand a fost pus sa aleaga intre Islanda și Ucraina ca adversar dupa baraj: „Eu vreau sa ies din grupe. «Foarfece» nu dau”

16:55, 25.03.2024 - Romanul de la Tottenham, Radu Dragușin, a explicat la Madrid ce așteptari are de la superamicalul cu Columbia, de marți seara, și de la duelul cu Luis Diaz, starul lui Liverpool. Pentru internațional este și o motivație in plus pentru a se remarca sa devina un obișnuit al primului 11 la Londra. Reporterul…

Putin a votat online in prima zi a scrutinului

20:30, 15.03.2024 - Vladimir Putin a votat online vineri, in prima zi a alegerilor prezidentiale menite, in absenta opozitiei, sa il realeaga pentru un nou mandat, la cincilea, care va avea o durata de sase ani, in virtutea amendamentelor constitutionale din 2020, potrivit AFP si EFE. Intr-o scurta inregistrare video difuzata…

Lansare literara de exceptie: Aurelia Lapusan prezinta romanul Flori de busuioc la Biblioteca Judeteana Constanta

17:30, 13.03.2024 - Intr un eveniment de neratat pentru iubitorii de cultura, cunoscuta jurnalista si scriitoare constanteana Aurelia Lapusan isi lanseaza in prima luna de primavara, pe 21 martie, la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana "Ioan N. Roman" Constanta, romanul sau "Flori de busuioc", aparut in Editura Upstitute…


Ce parere ai despre aceasta stire?