Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii au ratat Un Certain Regard. Palme d’Or, adjudecat de americani

Publicat:

Filmul lui nu a obtinut niciun premiu pe Croazeta, in timp ce lungmetrajul lui , favorit la Palme d’Or, potrivit anumitor critici, a pierdut in favoarea filmului lui , " of...

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Filmul „Anora”, regizat de Sean Baker, a castigat trofeul Palme d'Or

11:45, 26.05.2024 - Lungmetrajul „Anora”, regizat de cineastul american Sean Baker, a castigat trofeul Palme d'Or la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, a anuntat sambata seara juriul competitiei de pe Croazeta, relateaza site-ul oficial al evenimentului.

Cannes 2024: Filmul „Anora”, regizat de Sean Baker, a caștigat trofeul Palme d'Or VIDEO

21:40, 25.05.2024 - Lungmetrajul „Anora", regizat de cineastul american Sean Baker, a castigat trofeul Palme d'Or la cea de-a 77-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, a anuntat sambata seara juriul competitiei de pe Croazeta, relateaza site-ul oficial al evenimentului.

Avuția națiunilor. Cum este imparțita bogația in lume și cat au romanii din ea

17:20, 17.05.2024 - Chiar daca cei doi ani de pandemie s-au caracterizat prin lipsa predictibilitații economice și prin puternice fluctuații ale cursului valutar, iar 2022 a venit cu o inflație uriașa, avuția neta a gospodariilor a crescut la nivel global. Creșterea prețului activelor e una din cauze.

570 mil. euro au trimis romanii in țara in trei luni prin Revolut

22:41, 15.05.2024 - Cati bani trimit romanii din afara pe Revolut: Doar in primele 3 luni din an s-au trimis 570 mil. euro inapoi in Romania. Cea mai mare parte din bani a venit din Italia, anunța Ziarul Financiar, potrivit mediafax.

Revolut Money Report: Ce vor romanii de la banca lor digitala?

13:26, 14.05.2024 - Digital banking-ul a devenit, in ultimii ani, mai mult decat o alternativa la banking-ul clasic pentru nevoile financiare obișnuite ale clienților – plați, imprumuturi, economii. Tot mai mulți clienți folosesc azi bancile din telefonul mobil ca pe niște integratoare de funcții legate de bani, cheltuieli,…

Romanii pot investi, incepand de luni, in titluri de stat TEZAUR: dobanzile anunțate de Ministerul Finantelor

07:01, 13.05.2024 - Romanii pot investi, incepand de luni, in titluri de stat TEZAUR, cu maturitati de 1 si 3 ani, cu dobanzi anuale de 6% si, respectiv, 6,85%. Titlurile de stat au valoare nominala de 1 leu si sunt in forma dematerializata, anunta Ministerul Finantelor, potrivit news.ro.

Romanii inca ii mai așteapta pe americani: Mai mult de jumatate cred ca SUA au cea mai puternica armata din lume

08:40, 14.03.2024 - Conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, jumatate dintre romani (50.5%) apreciaza ca Statele Unite ale Americii dețin cea mai puternica armata din lume. Aceasta cifra este in creștere semnificativa fața de anul precedent, cand doar 39.7% dintre respondenți susțineau aceasta afirmație.…


Ce parere ai despre aceasta stire?