Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii au cea mai ieftină masă de Crăciun din Europa. Ce țară se află în topul celor mai scumpe preparate

Publicat:

Sarmalele și cozonacul nu lipsesc de pe mesele romanilor, iar aceste alimente sunt mult mai ieftine fața de meniul pregatit de straini cu ocazia sarbatorilor. Rezultatele unui studiu a aratat in ce țara se pregatește cele mai scumpe preparate de Craciun.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Cum ar imparți romanii banii daca ar caștiga 100 de milioane de lei la loterie

11:41, 08.05.2024 - Daca ar caștiga 100 de milioane de lei la loterie, romanii ar pastra pentru ei inșiși doar 32%, iar restul banilor i-ar imparți catre familie, copii sau donații, arata un sondaj dezvoltat de platforma de cercetare de piața Frappe Digital. Astfel, potrivit sondajului, 35% din bani s-ar duce catre familia…

Topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Unul singur e in Europa

15:45, 04.05.2024 - A fost anunțat topul celor mai curate 10 aeroporturi din lume. Clasamentul este alcatuit aproape exclusiv din aeroporturi din Asia, cu excepția celui din Zurich, Elveția, care se afla pe locul 10.

Prețurile gazelor naturale vor creștere, pariaza investitorii - Romanii vor fi afectați, dar e și o oportunitate

16:25, 01.05.2024 - Investitorii pariaza din ce in ce mai mult pe faptul ca pretul gazelor naturale in Europa va creste pe termen lung, fiind ingrijorati ca noi perturbari pe partea de oferta vor declansa o volatilitate si mai mare pe piata, intr-un context in care atentia se indreapta spre refacerea stocurilor pentru…

Orașul mare din Romania cu bere ieftina și mancare la prețuri reduse. Englezii au facut topul

11:25, 21.04.2024 - Europa este locul ideal pentru a petrece o vacanța de neuitat. Tot mai mulți turiști evita sa aleaga țari unde costurile la mancare și bautura nu sunt la fel de piperate ca-n alte orașe, precum Londra, Paris sau Elveția. Englezii au facut topul celor mai ieftine orașe din Europa, unde puteți avea parte…

Ouale raman in continuare scumpe peste tot in Europa dar și la nivel global

12:30, 01.04.2024 - Prețul oualor a atins cote aproape istorice pentru un al doilea an la rand in multe parți ale lumii, in apropierea Sarbatorilor Pascale, reflectand o piața bulversata de boli, scumpiri și inflație.

Top trei cele mai mari pensii din Romania. Liderul primește aproape 100.000 de lei lunar. Paradoxal, nu este un „special”

15:00, 17.03.2024 - Fericitul posesor al celei mai mari pensii din țara noastra se poate lauda ca a contribuit activ la sistemul de asigurari sociale romanesc, intrucat suma pe care o incaseaza in fiecare luna este obtinuta strict pe baza de contributivitate.Cea mai mare pensie din Romania se ridica la suma bruta de 108.627…

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați

12:30, 20.02.2024 - In raportul financiar al UEFA pentru anul 2023, clasament intocmit in funcție de incasarile echipelor din primelor ligi din Europa, .... The post FOTBAL ROMANESC Superliga Romaniei la fotbal ocupa locul 25 in Europa in topul banilor incasați first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?