Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romanian Police impound 10,000-year-old mammoth molar

Publicat:

A mammoth molar, about 10,000 years old, has been found by the Neamt Police Criminal Investigation Service at a woman of Borlesti, , told Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro ×

Help your friends know more about Romania!

Share this article on Facebook

Share this article!

× NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Program Formula 1™, Marele Premiu de la Monaco. Urmarește spectacolul LIVE in AntenaPLAY și pe canalele Antena, 24 - 26 mai 2024

16:30, 21.05.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

Avertismentul lui Ben Wallace cu privire la inghețarea razboiului din Ucraina: „Rusia s-ar reinarma și ar face ce a facut dupa 2014”

10:30, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, preluata de Agerpres.Ben Wallace a comentat ideea „inghetarii"…

Surse: Liderii coaliției aleg candidați comuni in județele cu neințelegeri intre filiale

11:50, 15.04.2024 - Liderii coaliției de guvernare se reunesc, luni, sa rezolve problema candidaturilor comune la primariile reședința de județ și la președinția CJ-urilor din 6 județe, au declarat surse din coaliție pentru Știripesurse.ro.

Sondaj CGTN: Peste 80% din participanți apreciaza politica externa a Chinei

16:35, 07.03.2024 - Potrivit unui sondaj publicat de CGTN și Universitatea Renmin din China prin New Era Institute of International Communication for Global respondents, 83,5% dintre respondenți au apreciat abordarea diplomatica independenta și pașnica a Chinei, considerand ca ar contribui la promovarea formarii unei ordini…

Bucureștiul, capitala politica a Europei. Romania este cu ochii dupa funcții-cheie la nivelul UE

17:16, 05.03.2024 - Liderii europeni din familia politica a PPE, cel mai mare partid, stabilesc la București programul politic pentru urmatorii cinci ani, in timp reprezentanții Coaliției deja se pregatesc sa negocieze funcții cat mai importante la nivelul UE pentru Romania.

Ce schimbari vor aduce in Romania noile reglementari UE privind publicitatea politica

13:25, 28.02.2024 - Parlamentul European a adoptat noi reguli de transparenta pentru publicitatea politica. Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a afirmat, ca in acest context, autoritațile din Romania trebuie sa reglementeze mai clar modul de cheltuire a banilor alocați pentru partide.

Rusia reacționeaza dur dupa 'dezlegaera' NATO pentru Ucraina: 'Riscul unei ciocniri directe Rusia-NATO e in creștere!'

20:15, 24.02.2024 - Cand Ucraina primește avioane de lupta F-16 de la aliați, va avea dreptul la autoaparare, inclusiv capacitatea de a lovi ținte militare ruse legitime dincolo de teritoriul Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, intr-un interviu. Federația Rusa susține, prin vocea unui aliat…


Ce parere ai despre aceasta stire?