Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMÂNIA CU ÎNCETINITORUL. Gările CFR, destinația nepăsării. Unele clădiri nu sunt gata nici după 20 de ani

Publicat:

Romania isi asteapta trenurile lenese in gari care stau sa cada. Incremenite in timp, napadite de buruieni si asteptand zeci de ani finantarea din partea statului, cele 1700 de gari din tara s-au transformat in monumentele triste ale nepasarii. Fostele noduri de fier ale civilizatiei, garile autohtone nu doar ca au pierdut stralucirea de altadata, dar multe dintre ele nu mai sunt vizitate nici de calatori, nici de trenuri. 1.000 de statii au mai putin de 50 de calatori pe zi, adica se indreapta incet catre statutul de muzeu.

 

„Cum era atunci nu mai este. S-o desfiintat tot. Si inca…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Curtea de Conturi a constatat, in urma unui audit, deficiente care au afectat activitatea Portului Constanta / Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime si-a indeplinit partial atributiile in administrarea activitatii portului

14:55, 07.05.2024 - „Misiunea de audit a vizat perioada 2016 – 2022 si s-a desfasurat la principalele institutii ale statului cu atributii in domeniul administrarii si gestionarii infrastructurii portuare, rutiere si feroviare care asigura conexiunea Portului Constanta cu regiunile deservite, respectiv: Ministerul Transporturilor…

Autostrada București-Pitești intra in reparații pentru 4 ani

17:26, 16.04.2024 - Autostrada A 1 București-Pitești, cea mai veche și aglomerata autostrada din Romania va intra intr-un program de reparații capitale pe o lungime de 42 de kilometri, o treime din lungimea totala. Ministerul Transporturilor a aprobat o investiție de un miliard de lei, fonduri de la buget pentru reabilitare…

Invațamant de calitate cu 300 de lei pe luna: Guvernul a calculat ca un student mananca de trei ori pe luna

08:46, 04.04.2024 - Programul „Primul student din familie” pare o gluma proasta, de 1 Aprilie, dar a fost lansat dupa Ziua Pacalelilor și nu e nicio gluma: Guvernul vrea sa incurajeze tinerii din Romania sa mearga la facultate, dandu-le fabuloasa suma de 300 de lei pe luna,

Cand vom avea, pe apa și nu pe hartie, un port pescaresc la Marea Neagra?

11:40, 28.03.2024 - Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale ( MADR ) ne anunța, din nou, ca va amenaja un port pescaresc la Marea Neagra. De cand s-a desființat flota de pescuit oceanic, Romania nu mai are așa ceva, deși pescarii o cer! MADR, prin Agenția Naționala pentru Pescuit și Acvacultura, a lansat, zilele…

”Uber Melc” – cum vrea Uber sa contracareze cererile taximetriștilor de modificare a legii

14:16, 18.03.2024 - Compania de ridesharing Uber avertizeaza ca in cazul in care cererile taximetriștilor vor intra in legalitate, lucrurile se vor schimba fundamental in ceea ce privește transportul alternativ. Și nu in bine pentru clienți. In acest sens, Uber a lansat in aplicație un produs pentru a arata impactul pe…

Ioan Turc: Bistrița va deveni centru național olimpic de natație! O bijuterie arhitecturala va fi ridicata pe un vechi amplasament din zona Cocoș

10:05, 13.03.2024 - Compania Naționala de Investiții, careia Primaria Bistrița i-a pus la dispoziție terenul cu utilitațile aferente, va construi langa Dealul Cocoș un bazin olimpic cu cele mai moderne facilitați pentru natație. Obiectivul de investiții finanțat cu bani de la Guvern vine sa inlocuiasca un proiect eșuat…

Noile tarife și tipuri de roviniete. Lista completa de prețuri

08:35, 12.03.2024 - Noi modificari in ceea ce privește taxele de drum, in Romania. Șoferii vor putea opta pentru rovinieta de o zi. Ministerul Transporturilor a lansat in consultare publica un nou proiect privind stabilirea tarifelor de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania. Ministerului Transporturilor introduce…

Cladirea istorica din Romania care s-a prabușit. Un locuitor a facut lucrari neautorizate in apartament

20:30, 08.03.2024 - Cand vine vorba de autorizațiile de construcții, legea este clara. Ba mai mult, daca vorbim de cladiri istorice, cum este cea despre care vorbim, lucrarile se fac in anumite condiții. Din pacate, realitatea de la fața locului demonstreaza inconștiența unora, astfel ca vorbim azi despre cladirea istorica…


Ce parere ai despre aceasta stire?