Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Maria Popovici și Andrei Ungureanu, momente dificile pe Valea Prahovei

Publicat:

Pentru prima data de la inceputul emisiunii, un concurent și prezentatorul au refuzat sa participe la o proba. Ce au facut, de fapt, și cat timp colegii lor erau in salina .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Liderii PSD-PNL, declarații dupa ce au depus semnaturile la BEC: ”Nu mai indemnam romanii sa voteze contra unui partid, intram in alta logica/ Sunt vremuri extrem de dificile, la fel ca in anii 30 extremismul iși arata colții”

10:56, 05.04.2024 - Liderii PSD și PNL au facut declarații dupa ce au depus semnaturile la BEC, vineri dimineața. Marcel Ciolacu (PSD) și Nicolae Ciuca (PNL) au transmis ca aceasta alianța electorala este formata pentru ”stabilitate și Romania” in timp ce Mihai Tudose a transmis ca este increzator in ”bunul simț al romanilor”,…

Prima reacție a lui Nicolae Ciuca, dupa ce Romania a intrat in spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime

04:05, 31.03.2024 - Liderul PNL, presedintele Senatului Nicolae Ciuca precizeaza, dupa ce Romania a intrat in spatiul Schengen cu frontierele aeriene si maritime, ca urmatorul obiectiv este clar: aderarea deplina la Spatiul Schengen, inclusiv cu granitele terestre, cat mai repede posibil, informeaza news.ro. ”In viata…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 6, sezonul 2. Ștefana Ionescu-Darzeu: „Mi-e greu sa le dau palme colegilor mei!”

00:05, 24.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 4 din sezonul 3. Ana Bodea: „Am dansat un an și jumatate cu glezna fracturata”

23:05, 08.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?