Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România a prins finala la Miss Earth 2018. Cine a fost aleasă noua regină a frumuseţii FOTO

Publicat:

, din Vietnam, este prima reprezentanta din aceasta tara care castiga prestigiosul concurs de frumusete . Ea a castigat disputa cu frumuseti din alte 87 de tari, intre care si Romania. - Aer 2018 a fost aleasa , , - Apa 2018 este , din Columbia, iar - Foc 2018 este , din Mexic.

In ceea ce o priveste pe reprezentanta Romaniei, bistriteanca , aceasta a fost selectata intre cele mai frumoase 18 fete de la 2018, dintre care s-a ales invingatoarea.

Nguyen…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mike Vigil, fostul șef al temutei DEA, face legatura dintre Pablo Escobar și Portul Constanța! Romania, cap de pod pentru narcotraficanții Americii?!

10:41, 09.05.2024 - Mike Vigil, fost șef al Operațiunilor Internaționale al DEA, care a lucrat sub acoperire timp de 15 ani in Mexic si Columbia, lanseaza un avertisment de luat in seama de catre autoritațile de la noi din țara. Mai ales ca vine din partea celui care l-a arestat pe traficantul Ramon Mata Ballesteros si…

Gimnastica artistica: Romania, locul 4 in calificari la Europenele feminine

09:15, 03.05.2024 - Echipa Romaniei s-a clasat pe locul al patrulea, joi, in calificarile Campionatelor Europene feminine de gimnastica artistica de la Rimini (Italia), in timp ce Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul al patrulea la individual compus. Potrivit Agerpres , Romania (Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Barbosu,…

Ianis Hagi: 'Ma bucur cand inscriu pentru echipa nationala. Dedic golul surorii mele, este ziua ei'

01:40, 27.03.2024 - Jucatorul Ianis Hagi a declarat, marti seara, dupa ce a marcat in meciul cu Columbia, pierdut de Romania, scor 2-3, ca se bucura de fiecare data cand inscrie pentru nationala. Ianis a mai spus ca este pregatit si in forma sa intre la fiecare meci, scrie news.ro. "Dedic golul surorii mele, este ziua…

Columbia - Romania 0-0. Meciul se vede liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

21:25, 26.03.2024 - Romania intalnește Columbia in cel de-al doilea meci amical din acest an, care se va disputa marți, 26 martie, de la 21:30. Partida va avea loc la Madrid și va fi LIVE pe Antena 1, livetext și video pe a1.ro și liveVIDEO in AntenaPLAY.

Handbal feminin. Romania va avea o reprezentanta in finala EHF European League

15:05, 26.03.2024 - Romania va avea o reprezentanta in finala EHF European League. Gloria Bistrița și Dunarea Braila, cele doua echipe romanești, se vor infrunta in semifinalele EHF European League, la handbal feminin.

Destinația turistica a anului 2024 a fost aleasa! Ce stațiune din Romania a primit titlul onorific și cum arata

10:40, 28.02.2024 - Recent, Clubul Presei de Turism FIJET Romania a desemnat cele 10 destinații care alcatuiesc topul celor mai frumoase locuri de la noi din țara. Iata cum arata stațiunea care a fost desemnata destinația turistica a anului 2024.

Campionul en-titre, eliminat - Finala neașteptata la ATP Los Cabos

11:40, 24.02.2024 - Turneul ATP de la Los Cabos (Mexic) a ramas fara campionul en-titre, Stefanos Tsitsipas fiind eliminat in semifinalele competiției. De asemenea, ziua de sambata a fost una nefasta și pentru principalul favorit, Alexander Zverev.

BRICS, MINT, CIVET. De ce investitorii ar trebui sa acorde o a doua șansa piețelor emergente

15:01, 22.02.2024 - Piețele emergente ar fi trebuit sa fie investiția mileniului, dar nu a fost așa. Sectorul a explodat intr-o serie de acronime, cele mai cunoscute fiind Brics (inițial Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), dar și MINT (Mexic, Indonezia, Nigeria, Turcia), CIVET (Columbia, Indonezia, Vietnam,…


Ce parere ai despre aceasta stire?