Rocadă la ABA-Prut Bârlad, Avram e din nou director
Publicat:Petru Avram a fost pana in 2016 sef birou la departamentul „Promovare investitii, urmarire investitii" din cadrul Administratiei Bazinale iar pana in 2012 inginer in cadrul departamentului „Promovare investitii proiecte si Programe Europene", tot la ABA Prut – Barlad. Petru Avram este absolvent al Universitatii Tehnice „Gh. Asachi", Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor. De asemenea, mai are trei mastere, tot (...)
Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…
Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Stiri pe aceeasi tema
Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale
16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.
Știrile Antena Stars. Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Declarațiile exclusive ale celor care au facut-o: "Ne adresam consumatorilor..." / VIDEO
20:50, 13.03.2024 - Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Friptura nu se vede, dar se poate simți. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria alimentelor.
Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați
05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…
„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM
20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…
Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…
Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește
Sforarul șef de la Transporturi, Mindrescu, iși impune un nou director general la Aeroportul Otopeni
15:41, 29.02.2024 - Sforarul șef al Ministerului Transporturilor, Bogdan Mindrescu, a mai regizat un aranjament, prin faptul ca a impus un nou director general interimar la Compania Naționala Aeroporturi București (CNAB). Ca urmare a aranjamentelor „țesute” de catre sforarul șef al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii,…
UTCN: Sustenabilitate și eficiența energetica, marți, 5 martie, 2024
15:20, 26.02.2024 - Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului din cadrul Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) organizeaza marți, 5 martie, 2024, evenimentul „Sustenabilitate și eficiența energetica”.