Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Cazanciuc: Doamna Ponea nu se găseşte printre propunerile transmise preşedintelui

Publicat:

, ministrul Justitiei, a reiterat joi faptul ca procurorul , al carei nume apare in dosarul de trafic de influenta al lui , nu se regaseste printre propunerile transmise presedintelui pentru functiile de conducere de la .

a facut aceeasi declaratie in aprilie la un post de televiziune, iar acum a fost solicitat sa comenteze continutul referatului DNA pentru acest dosar, care arata ca a transmis un document din care reiese contrariul.

'Am spus corect la TVR. Potrivit legii, ministrul…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul Israelului critica ONU pentru momentul de reculegere in memoria președintelui iranian

14:55, 21.05.2024 - Ambasadorul Israelului la ONU a criticat Consiliul de Securitate pentru momentul de reculegere ținut in memoria președintelui iranian Ebrahim Raisi. Ambasadorul susține ca fostul lider iranian este vinovat de mai multe crime.

Declarat mort, fostul numar doi al FARC si-a facut apariția: declara sprijin total pentru propunerile guvernului presedintelui columbian, Gustavo Petro

07:45, 12.05.2024 - Fostul numar doi al fostei gherile columbiene FARC, Ivan Marquez, al carui deces fusese anuntat, a reaparut sambata intr-o inregistrare video, exprimandu-si sprijinul pentru propunerile inaintate de guvernul presedintelui Gustavo Petro, informeaza Le Figaro, citat de news.ro.

England Championship e live in AntenaPLAY. Meciurile transmise in acest weekend

16:40, 12.04.2024 - England Championship e live in AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri din ultimele etape ale sezonului regulat sunt in AntenaPLAY, acolo unde va continua lupta pentru promovarea in Premier League, miza fiind astfel una uriasa.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Prefectul judetului Constanta, despre anuntul presedintelui Iohannis: Este momentul optim ca Romania sa-si asume o responsabilitate cat mai ridicata la nivelul NATO“

22:15, 12.03.2024 - Prefectul judetului Constanta, Silviu Cosa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis, referitor la functia de secretar general al NATO."Klaus Iohannis a anuntat oficial intentia sa de a intra in competitie pentru functia de Secretar General al NATO.Este momentul…

Cum a fost pentru Simona Halep momentul in care a venit decizia de 4 ani. Tenismena a avut un șoc: „Am fost profund afectata...” / VIDEO

09:55, 08.03.2024 - Simona Halep a vorbit despre un moment greu pentru ea, acela in care a venit decizia de 4 ani. Jucatoarea de tenis a avut un șoc. Iata ce declarații a facut sportiva cu privire la acest subiect important!

Momentul in care un bolovan uriaș cade peste un camion. Șoferul a supraviețuit miraculos

15:00, 04.03.2024 - Mai multe camioane care circulau pe un drum din districtul San Mateo, din Peru, au fost surprinse de o cadere masiva de pietre. O camera de bord filmeaza momentul in care un bolovan uriaș cade violent peste un camion.


Ce parere ai despre aceasta stire?