Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ritualul SINISTRU al unui trib din Africa. În urma lui, testiculele bărbaţilor ajung la 80 de centimetri

Publicat:

, situat intre Kenia si Somali, este un trib mai mult decat ciudat, are traditii nemaiauzite si sinistre. Conform traditiei, membrii tribului folosesc in alimentatie secretiile vaginale ale bovinelor, care ar avea puteri magice si anume: ii ajuta sa se trateze de rahitism, scortbut si leucemie. Aceasta traditie unica este aplicata tuturor varstelor. Copiii tribului Bubal folosesc in alimentatie aceste secretii pana nu ajung la varsta pubertatii. Membrii tribului considera ca ritualul lingerii organelor genitale ale vacilor ii face pe tinerii luptatori mai voinici si neinfricati. Drept

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

ISU Prahova, reacție prompta și ferma privind pompierul care a parcat pe un loc pentru persoanele cu dizabilitați

10:06, 01.06.2024 - Astfel, ISU Prahova ne-a transmis urmatorul punct de vedere:&"Având în vedere articolul publicat în legatura cu lucratorul ISU Prahova, care a parcat mașina personala pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilitați, transmitem ca instituția noastra condamna ferm astfel de acțiuni și…

Lecția de drept. Cine platește pensia alimentara: condiții și sancțiuni

08:15, 28.05.2024 - In cazul in care parinții divorțeaza, este impusa plata unei pensii alimentare.Ce condiții trebuie respectate și ce sancțiuni pot fi aplicate aflam impreuna la Lecția de Drept, alaturi de jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov și avocata Dorina Gonț. 

Fenomen ingrijorator in Romania: Copiii ajung la spital cu supradoza de antidepresive. Unii combina pastilele cu alcool

07:01, 28.05.2024 - La unul dintre cele mai mari spitale de pediatrie din Capitala, medicii vad lunar zeci de cazuri in care copiii ajung internați cu supradoza de medicamente, iar unii dintre pacienții drogați au doar 11 ani. Fenomenul consumului de antidepresive in combinație cu alcool sau alte substanțe interzise pare…

Daca nici acum, atunci cand? SCM Zalau, invinsa fara drept de apel in primul meci al barajului pentru Liga a II-a

22:25, 22.05.2024 - Evolutiile bune din sezonul regulat si din play-off au fost sterse cu buretele in doar 90 de minute de SCM Zalau, miecuri dupa-amiaza, in prima mansa din semifinalele barajului pentru promovarea in Liga a II-a. Echipa pregatita de Cristian Luput a cedat, inexplicabil, cu 3 – 0 pe terenul Unirii Ungheni,…

Ultimii vanatori-culegatori din Africa aveau o alimentatie bazata preponderent pe plante (studiu)

23:15, 29.04.2024 - Vanatorii-culegatori din Africa de Nord au facut trecerea la o dieta preponderent bazata pe plante in urma cu 15.000 de ani, cu cateva mii de ani inainte de aparitia agriculturii, potrivit unui studiu publicat luni, citat de AFP, informeaza Agerpres.

Cum ajung 'samuraii' sa ne taie copiii in școli. Ii trimitem sa invețe, dar sa nu știm daca vor veni teferi

15:36, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la Școala „Nicolae Titulescu“ din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat cu o maceta.

Cum ajung „samuraii“ sa ne taie copiii in școli. Cine asigura paza unitaților de invațamant

06:55, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la școala Nicolae Titulescu din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta, și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat la mana cu o maceta.

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.


Ce parere ai despre aceasta stire?