Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rezultatele simulării Evaluării Naţionale în Olt: 60% rată de promovare. O singură medie de 10, la o şcoală din Slatina

Publicat:

Rezultalele obtinute de elevii claselor a VIII-a la simularea examenului de s-au incadrat in media nationala. Ceea ce uimeste este numarul mare de note de 10, de 10 ori mai multe decat cele de la .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

A inceput Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. Organizare de top, discurs ciudat al primarului. „Iubita, ce premiu vrei sa iei?”

20:25, 18.04.2024 - Aproximativ 350 de copii și profesori din toata țara au venit la Slatina, in județul Olt, unde in perioada 17-21 aprilie 2024 se desfașoara Olimpiada Naționala de Limba Romana pentru gimnaziu. La festivitatea de deschidere a participat și primarul municipiului, care a avut un discurs de neințeles.

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Romane, despre rezultatele simularii de la Evaluarea Naționala. „Faptul ca aproape 60% din elevii de clasa a VIII-a n-au reușit sa obțina nota de trecere la matematica da de gandit”.

11:50, 02.03.2024 - Doar 42% dintre elevi au luat peste 5 la matematica la simularea examenului de Evaluare Naționala. Președintele Academiei Romane, clujeanul Ioan Aurel Pop, apreciaza ca studiul matematicii trebuie „simplificat”.

Catalin Zaman, profesor MERITO, despre rezultatele simularii de la Evaluarea Naționala: „rezultatele copiilor noștri sunt rezultatele noastre”

14:01, 28.02.2024 - In cadrul dezbaterii pe marginea rezultatelor simularii Evaluarii Naționale, a tendintelor remarcate si recomandarilor utile pentru examenele din vara,  organizate de MERITO,  imediat dupa publicarea de catre ministerul Educației a procentelor de note obținute de elevii de clasa a VIII-a, mai mulți…

Prof. Dorin Ionița, apreciat de profesorii din Stanford și Sorbona, despre simularea Evaluarii Naționale la Matematica: „Cu asemenea rezultate, toate școlile ar trebui inchise in Romania”

14:25, 27.02.2024 - Profesorul Dorin Ionița, personajul principal al filmului documentar Profu – premiat și apreciat de profesori universitari de la Stanford sau Sorbona pentru activitatea sa didactica – a explicat pentru Bistrițeanul.ro ca rezultatele la simularea examenului de Evaluare Naționala sunt „catastrofale”. …

Ce note au luat elevii din Cluj la simularea Evaluarii Naționale? Doar trei elevi au luat 10!

18:25, 26.02.2024 - In perioada 5-7 Februarie 2024, peste 5.000 de elevi de clasa a VIII-a au susținut simularea examenului de Evaluare Naționala. Peste 300 elevi nu s-au prezentat la nicio proba. Rezultatele simularii au fost publicate statistic vineri, 23 februarie 2024 și au fost comunicate, individual, elevilor, de…

Neamt: ISJ implementeaza un plan de masuri ameliorative in scolile cu rezultate slabe la simularea Evaluarii Nationale

16:51, 26.02.2024 - Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Neamt va implementa un plan de masuri ameliorative in scolile din judet care au inregistrat o rata de promovare scazuta la simularea examenului de Evaluare Nationala, a declarat, luni, inspectorul scolar general Florentina Luca-Moise. ‘A fost elaborat Planul masurilor…

Rezultate simulare Evaluare Naționala 2024: Doar 42% dintre elevi au luat peste 5 la matematica

13:05, 25.02.2024 - ​Ministerul Educației a publicat rezultatele la simularea Evaluarii Naționale (EN) 2024. Datele arata ca doar 42% dintre elevii din clasele a VIII-a au luat note de peste 5. La limba și literatura romana procentul este de aproape 74%. Rezultatele de la simularea Evaluarii Naționale, conform Ministerului…

Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a

07:25, 25.02.2024 - Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a The post Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?