Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rey, mesaj complet surprinzător pentru Lavinia după ce a văzut finala sezonului 6 din Insula Iubirii: „Cred că încă te mai iubesc”

Publicat:

Rey a hotarat sa le spuna prietenilor din mediul online tot ce simte, dupa ce a vazut finala sezonului 6 din . Concurentul a avut un mesaj surprinzator pentru fosta lui partenera, Lavinia. Iata cum suna adevarul din perspectiva lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce mesaj a transmis Bogdana de la Mireasa, de ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8. Cele doua foste concurente au o relație apropiata: "Sa ramai..." / FOTO

16:20, 28.04.2024 - Pentru ca astazi este ziua Ioanei, caștigatoarea sezonului 8 Mireasa, Bogdana, fosta concurenta, i-a facut o urare emoționanta. Cele doua au o relație de prietenie și dupa terminarea show-ului matrimonial.

Alina și Cristin Tomi s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Delia: „Mi-a placut foarte mult momentul acesta”

10:21, 23.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al zecelea episod, cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor

20:55, 01.04.2024 - Cel de-al șaptelea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Programul complet al sferturilor de finala UEFA Conference League 2023/2024

11:45, 19.03.2024 - Pana la Euro 2024, cand vom avea emoții pentru echipa naționala, ii ținem pumnii lui Razvan Lucescu. PAOK Salonic, echipa antrenata de roman, a trecut de optimile de finala ale Conference League dupa un rezultat formidabil cu Dinamo Zagreb, 5-1 pe teren propriu. In „sferturi”, echipa din Salonic o va…

Papa Francisc, mesaj SURPRINZATOR pentru Ucraina. Ce soluție le-a sugerat oficialilor de la KIev?

22:45, 09.03.2024 - In interviul pentru postul elvetian RSI, realizat cu mai mult timp in urma, Papa Francisc a fost intrebat care este pozitia sa cu privire la dezbaterea intre cei care spun ca Ucraina ar trebui sa renunte, deoarece nu a fost capabila sa respinga fortele rusesti, si cei care spun ca facand acest lucru…

Mircea Rednic: „Pana acum i-am tot pacalit, dar acum chiar e o finala”

18:10, 08.03.2024 - Este de departe cel mai important meci al sezonului pentru UTA. A venit chiar la ultima etapa a sezonului regular, sezon la capatul caruia UTA... The post Mircea Rednic: „Pana acum i-am tot pacalit, dar acum chiar e o finala” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.


Ce parere ai despre aceasta stire?