Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoltă în PNL față de varianta unei alianțe cu PSD: Președintele filialei București anunță că se opune vehement

Publicat:

Presedintele PNL Bucuresti, , a declarat ca nu sustine formarea unei coalitii de guvernare cu PSD si ca nu se asteapta ca o astfel de colaborare sa fie stabilita de la nivel central si pentru autoritatile locale. Intrebat, la B1 Tv, daca va colabora cu presedintele PSD Sector 6, , in cazul in care liberalii si social-democratii vor alcatui o coalitie de guvernare, a precizat ca nu doreste sa strice majoritatea formata in campania electorala.
"Eu, in acest moment, nu sustin formarea acestei aliante (PNL-PSD). Sunt unul dintre cei mai vehementi membri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

BOMBA! Candidaturile AUR Brașov risca sa fie invalidate pentru ca listele nu au fost semnate de președintele organizației județene!

01:40, 02.05.2024 - Partidul AUR a fost in profunde tensiuni in ultima perioada, ca urmare a faptului ca listele de candidați au fost facute la București, fara consultarea organizațiilor. Aceste liste de candidați, insa, sunt semnate de catre persoane care nu se afla efectiv in conducerea organizațiilor, ci au fost numite…

Firea, despre situația lui Cirstoiu: „Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare”

09:41, 19.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului alianței PSD – PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata. Senatoarea social-democrata a negat informatiile conform carora echipele…

Firea, despre situația candidatului Cirstoiu: „Vom avea o intalnire la nivelul coalitiei de guvernare”

18:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca situatia candidatului alianței PSD - PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, va fi discutata intr-o intalnire a coalitiei de guvernare in weekend sau luni dimineata.

Gabriela Firea anunța ca situația lui Catalin Carstoiu va fi discutata in coaliție in curand

14:25, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata, potrivit agerpres.ro. Intrebata despre o posibila…

Ultima ora: Gabriela Firea anunța ședința speciala! Se va tranșa soarta candidatului Catalin Cirstoiu

14:10, 18.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca situatia candidatului sustinut de PSD si PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, ar urma sa fie discutata intr-o intalnire a coalitiei, in acest sfarsit de saptamana sau luni dimineata.

Firea, despre varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru București: „E tarziu. Cine candideaza?”

11:10, 12.04.2024 - Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi, 11 aprilie, la Antena 3, ca in cateva zile va fi facut public programul candidatului comun PSD-PNL pentru București, Catalin Cirstoiu, și ca „este imposibil” ca acesta sa fie retras in urma materialelor aparute in presa, pentru ca se apropie…

Piedone deschide lista PUSL la europarlamentare. Cine sunt candidații la primariile de sector

14:05, 17.03.2024 - Presedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, Cristian Popescu-Piedone, a anuntat ca va deschide lista de candidati PUSL pentru alegerile europarlamentare. De asemenea, au fost anunțați și mai mulți candidați de la sectoarele din București.

Președintele PPE Manfred Weber anunța Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 iunie

12:25, 02.03.2024 - Președintele PPE Manfred Weber anunța Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 iunie, un eveniment care ii va reuni pe toți liderii importanți din UE. Anunțul a fost facut printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 


Ce parere ai despre aceasta stire?