Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revine Tarul Rusiei!Vladimir Putin anunta oficial ca va candida la presedintie!

Publicat:

Premierul rus, , a declarat duminica, in fata a 11.000 de delegati ai partidului sau, , ca accepta propunerea lor de a fi candidat la prezidentialele din 4 martie, un scrutin pe care este aproape sigur ca il va castiga. “Ii sunt recunoscator (presedintelui) , ca ma desemneaza [...]! anunta oficial ca va candida la presedintie! ...

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

SALARIUL MINIM CREȘTE Ministrul Muncii anunța oficial creșterea salariului minim

12:15, 29.05.2024 - Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura Oprescu, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte sustinute la Iasi, ca de la 1 iulie salariul minim pe economie in Romania va fi de 3.700 de lei. The post SALARIUL MINIM CREȘTE Ministrul Muncii anunța oficial creșterea salariului minim first…

Spania va recunoaste statul Palestina cu capitala la Ierusalimul de Est, anunța premierul Pedro Sanchez

11:30, 28.05.2024 - Spania va recunoaste statul Palestina, care va include Fasia Gaza si Cisiordania, unificat sub conducerea Autoritatii Nationale Palestiniene si cu Ierusalimul de Est drept capitala, a declarat marti premierul spaniol Pedro Sanchez.

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Scoția ar putea sa se desparta de Regatul Unit in cel mult cinci ani, anunța premierul: „Independența e raspunsul”

14:06, 10.05.2024 - John Swinney, care a devenit in aceasta saptamana prim-ministru al Scotiei, a declarat vineri pentru SkyNews ca el crede ca tara sa s-ar putea desparti de restul Regatului Unit in cinci ani, nemultumirile fiind legate de Brexit si de criza costului vietii.

Benjamin Netanyahu l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ocazia Zilei Victoriei

22:51, 09.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a transmis președintelui rus Vladimir Putin un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Victoriei, au anuntat pentru TASS surse din cadrul Ambasadei Israelului in Federația Rusa.

Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar al Marii Britanii pentru Ucraina

20:20, 23.04.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar al Marii Britanii pentru Ucraina. Anunțul urmeaza sa fie facut pe parcursul zilei. Sunak face o vizita in Polonia.

Premierul belgian: ”Rusia a platit membri ai Parlamentului European pentru a promova propaganda rusa”

12:26, 29.03.2024 - Mai multi membri ai Parlamentului European (PE) au fost platiti pentru a raspandi mesajele Moscovei, a declarat joi premierul belgian Alexander De Croo, potrivit caruia serviciile de informatii belgian si ceh ”au colaborat strans” in aceasta saptamana pentru a destructura o retea de propaganda rusa,…

Rusia si China iau in considerare sa amplaseze impreuna pe Luna un reactor nuclear, anunta Moscova

17:00, 05.03.2024 - Borisov, fost ministru adjunct al apararii, a declarat ca Rusia si China au lucrat impreuna la un program lunar, iar Moscova poate contribui cu expertiza sa in domeniul „energiei nucleare spatiale”. „Astazi, luam in considerare in mod serios un proiect – undeva la cumpana anilor 2033-2035 – pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?