Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REVELION 2015 în Piața Constituției din București. Vezi aici programul complet al evenimentului

Publicat:

Primaria Municipiului București și ArCuB, organizeaza, pentru a șaptea oara consecutiv, Revelionul Bucureștiului in Piața Constituției, incepand cu ora 21:00.

Peste 80 de artiști romani vor urca pe scena amplasata in Piața Constituției. Acompaniați de 250 000 Watti de sunet, 600 000 Watti de lumini și 200 de lumini inteligente, aceștia vor face spectacol pentru cei ce vor alege sa intampine noul an, iar cei care nu vor prinde loc in fața, nu trebuie sa se ingrijoreze, concertul va fi transmis pe 400 de mp de ecrane cu led, amplasate in locație.

Scena care va gazdui petrecerea…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, moment memorabil pe scena „Romanii au talent”. Andra: „Vreau și eu la voi in sat, vreau și eu la voi in joc”

18:45, 04.05.2024 - Ansamblul „Florile Malului” din comuna Malu cu Flori, județul Dambovița, moment memorabil pe scena indragitei emisiuni „Romanii au talent”, difuzate de PRO TV. Format din copii, parinți, frați, surori, o mare familie plina de viața și de dragoste pentru autenticul tradițional romanesc, ansamblul dambovițean…

Romanii au talent 26 aprilie. Cine sunt concurenții care vor urca pe scena intr-o noua ediție din sezonul #14fenomen

14:05, 26.04.2024 - O noua editie Romanii au talent se va difuza in aceasta seara la Pro TV, etapa preselectiilor, iar cei care vor urca pe scena vor afla daca merg in etapa urmatoare sau nu. Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor lasa, ca de fiecare data, fermecați, in timp ce Pavel și Smiley s-au incarcat cu energie pentru…

Inaugurarea Turda Arena! Cum a fost in cea de-a doua zi și ce evenimente ne așteapta astazi (FOTO-VIDEO)

16:35, 14.04.2024 - Cu ocazia inaugurarii Turda Arena, unul dintre cele mai importante obiective ale orașului nostru și unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, administrația locala le-a oferit turdenilor trei zile pline de concerte live, mancare buna, activitați pentru copii și multe alte suprize. Ieri,…

iUmor, 7 aprilie. Magicianul Robert Tudor vine cu un super show de magie, iar Nury Guney il impresioneaza pe Cheloo

14:05, 06.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil. Duminica aceasta, cel de-al optulea episod iUmor il va avea ca invitat special pe Magicianul Robert Tudor,…

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Smiley si Pavel Bartos au dat Golden Buzz, la Romanii au talent 2024. Andra, in lacrimi, s-a lasat prada emotiilor: „Nota pura care ajunge la suflet”

00:45, 16.03.2024 - Un nou golden buzz la Romanii au talent 2024! O concurenta a reușit sa uimeasca pe toata lumea cand a aparut pe scena. Jurații și publicul au trecut prin emoții de nedescris cand au privit momentul tinerei de 20 de ani. Andra nu s-a putut abține și a izbucnit in lacrimi! Moment special pe scena […]…

Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok, urca pe scena iUmor, duminica, 10 martie, de la 20:00. Delia: „Va ador!”

14:30, 14.03.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cel de-al cincilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce pe scena o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, iar printre aceștia se numara și Kalin Brothers, vedetele momentului pe TikTok.


Ce parere ai despre aceasta stire?