Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţete: Fel de fel de cârnăciori

Publicat:

: doua linguri de ulei, un carnat subtire, doua oua mari, 20-30 g cascaval, o lingura de smantana, o jumatate de legatura de patrunjel, sare, piper, 3-4 rosii cherry. Preparare: se caleste putin intr-o tigaie cu ulei carnatul taiat in felii subtiri. Se bat ouale cu sare, piper si cateva frunze de patrunjel tocate, apoi se adauga smantana. Se pun feliile de carnat prajite peste ouale batute, se adauga rosiile taiate in jumatati, se presara cascavalul ras si se toarna in tigaie compozitia. Se prajeste pe ambele parti. Deasupra se presara patrunjel tocat. Zurek – ciorba poloneza…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

08:56, 08.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

Ce putem face cu ouale fierte care raman dupa Paște? Rețete care vor transforma resturile de la masa Pascala intr-un adevarat deliciu

16:20, 07.05.2024 - Dupa sarbatorile de Paște, multe gospodarii se gasesc cu un surplus de oua fierte. Iata ce sa faci cu ele!n loc sa le arunci sau sa le consumi pe toate in salate, iata cateva idei creative și simple de rețete pentru a le valorifica eficient și delicios.1. Salata de ou cu avocadoTransforma ouale fierte…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…


Ce parere ai despre aceasta stire?