Reţete DEZLEGARE la PEŞTE Crăciun 2016: Sarmale de peşte
Publicat:Ingrediente
1 varza potrivita
1 kg crap dezosat
200 g peste afumat
100 g orez
3 cepe mici
4 linguri ulei
sare
piper macinat si boabe
cimbru
marar
foi de dafin
240 ml vin alb
240 ml suc de rosii
Pentru decor
felii de lamaie
patrunjel tocat
Mod de preparare
Tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei. Intre timp, toci pestele afumat si carnea de crap. Intr-un bol mare, amesteci ceapa calita cu carnea tocata, condimentezi cu piper si daca e nevoie presari sare, apoi adaugi…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Sarmalele - preparatul culinar cu o diversitate de retete si denumiri
07:41, 28.04.2024 - De post sau cu carne, cu cartofi sau cu urda, cu pasat sau cu razalai, in foi de varza, leustean, loboda, macris sau podbal, in frunza de tei sau de dud, sarmalele sunt, in Romania, un preparat culinar cu o diversitate de retete si denumiri, precum piroste, curechi, purcei, galuste, papusi, pumni, broboade…
Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!
07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…
Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?
18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie! Articol…
Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare
09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Nu mai pune patrunjel sau marar in mancarica de cartofi, ii strica tot gustul! Planta care ii ofera o savoare aparte
11:31, 21.03.2024 - Mancarica de cartofi este un preparat potrivit pentru a fi pus pe masa in perioada de post, fiindca nu este nevoie sa folosești ingrediente de origine animala pentru a ajunge la un rezultat savuros. Sfatul nostru este sa renunți sa pui patrunjel sau marar in mancarica de cartofi. Ce ierburi aromatice…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
REȚETE ROMANEȘTI Deliciul preferat al Regelui Mihai al Romaniei: Sarmalele in foi de varza
14:31, 12.02.2024 - Regele Mihai I al Romaniei, ultimul monarh al țarii, era cunoscut pentru modestia și discreția sa, inclusiv in preferințele culinare. Informațiile despre mancarurile sale preferate sunt limitate, insa se știe ca avea o afecțiune pentru bucataria tradiționala romaneasca, care se caracterizeaza prin simplitate…