REŢETE DE POST: Turte de post cu ceapă verde
Publicat:De ce ai nevoie pentru a pregati turte cu ceapa verde
8-10 fire ceapa verde
1 lingura de sare
400 g faina
100 ml ulei
250 ml apa fiebinte
sos picant, dupa gust
Cum pregatești turtele cu ceapa verde
Pui faina intr-un vas și torni peste ea apa fiarta. Amesteci conținutul cu o lingura cat este fierbinte. Dupa ce s-a racit, il framanți și lași 45 de minute sa se inmoaie bine. Intinzi foi cat mai subțiri din aluat. Le ungi cu ulei și presari peste ele ceapa verde taiata marunt și sare. Rulezi fiecare foaie in melcișori, apoi le intinzi din…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
Salata verde: proaspata, versatila și plina de nutrienți. Beneficii și idei de rețete
12:20, 08.05.2024 - Salata verde nu este doar o garnitura banala, ci un ingredient versatil care poate fi utilizat intr-o varietate de preparate delicioase și nutritive. Bogata in vitamine, minerale și fibre, salata verde este esențiala pentru o dieta sanatoasa.
De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic
14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…
2 rețete de paste savuroase, pe care le pregatești in 15 minute
16:30, 30.04.2024 - Oare exista persoane care nu iubesc pastele? Carbonara, arrabbiata, gnocchi, tagliatelle etc. Preparate cu sos alb sau roșu, condimentate cu busuioc, amestecate cu branzeturi, carne și acompaniate de un vin alb, rose sau roșu, pot fi preparatul principal al oricarui pranz sau cina. Nu este nimic mai…
Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor
10:55, 25.04.2024 - Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…
Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post
09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…
Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post
09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente 2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…
Rețete cu legume de primavara
14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…
Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume
09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…