Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta zilei : Tochitură cu mămăliguță și brânză de capră

Publicat:

Ingrediente: 400 g carne de porc proaspata, 2 carnați semiafumați, 1 pahar de vin alb demisec 2 cepe, 1 ardei, 2 linguri roșii tocate in bulion, boia iute, cimbru proaspat, foi de dafin, sare,...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Cum sa scapi de paianjeni in mod natural: ce mirosuri ii țin departe

10:25, 29.02.2024 - Descopera in randurile de mai jos cum poți sa scapi in mod natural de paianjeni, pentru a te bucura de o casa cu atmosfera ideala.Cum sa scapi de paianjeni in mod naturalPaianjenii și muștele sunt printre cei mai des intalniți daunatori care invadeaza casa și de aceea trebuie sa scapam cat mai rapid…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

DESERT Tarte savuroase cu piersici și branza de capra

19:10, 09.02.2024 - Aceste tarte cu piersici și branza de capra sunt un exemplu de eleganța și simplitate, perfecte pentru orice ocazie de vara. Pregatite cu ușurința cu o seara inainte, ele iși pastreaza savoarea și prospețimea pana la momentul servirii. The post DESERT Tarte savuroase cu piersici și branza de capra first…


Ce parere ai despre aceasta stire?