Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Gogoşi cu ciocolată

Publicat:

Ingrediente:

2 oua
1 cub drojdie - 25 gr
400 gr faina
coaja rasa de la o lamaie
1 plic zahar vanilat
10 linguri zahar
120 ml lapte caldut
ulei pentru prajit
1 praf de sare

Pentru decor:

ciocolata alba
bombonele colorate

Mod de preparare:

Pregatim maiauafaina se pune intr-un bol mai mare, in mijloc de pune drojdia amestecata cu o lingura de zahar si 3 linguri lapte. Se amesteca usor cu faina si se lasa cca 10 min.

Separat se amesteca ouale cu restul de zahar, restul de lapte, coaja de lamaie, zaharul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

9 Martie – Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Cum se pregatesc mucenicii moldovenești?

09:20, 09.03.2024 - Anual, Sfinții 40 Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa la data de 9 Martie. Aceștia erau soldați creștini, romani, greci și armeni. Guvernatorul Armeniei, afland despre credința lor, i-a silit sa se inchine idolilor. Aceștia au refuzat și au fost intemnițați și batuți cu pietre timp de 8 zile.…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…


Ce parere ai despre aceasta stire?