REŢETA ZILEI: Clătite în sos de portocale, fără zahăr
Publicat:Ai nevoie de
Pentru clatite
500 ml apa minerala ● 2-3 linguri ulei
● 1 praf sare ● 1 ou ● faina ● ulei, pentru copt
● 1 lingurita coaja de portocala rasa
Pentru sos
● sucul de la 2 portocale ● 1 lingura indulcitor care se caramelizeaza
● 1 lingura unt
Cum se prepara
Amesteci apa cu uleiul, cu sarea si cu oul batut. Incorporezi, in ploaie, faina atat cat sa obtii un aluat curgator. Presari coaja de portocala si omogenizezi. Tii aluatul la frigider 30 de minute. Coci clatitele in tigaia unsa cu ulei si le lasi deoparte.
Pentru sos, pui indulcitorul…
Citeste articolul mai departe pe rtv.net…
Sursa articol: rtv.net
Stiri pe aceeasi tema
COMUNICAT PNL: PSD, surprins imparțind ulei, faina, zahar și orez in Piatra Neamț
15:05, 03.05.2024 - PNL Piatra Neamț condamna ferm practicile ilegale ale PSD de a imparți pomeni electorale in cartierele sarace din Piatra Neamț, in incercarea disperata de a cumpara voturi inaintea alegerilor. In cartierele Darmanești, Gara Veche și Speranța, echipa de campanie a candidatului PSD la Primaria Piatra…
Comunicat de presa. PSD, surprins imparțind ulei, faina, zahar și orez in Piatra Neamț
13:35, 03.05.2024 - PNL Piatra Neamț condamna ferm practicile ilegale ale PSD de a imparți pomeni electorale in cartierele sarace din Piatra Neamț, in incercarea disperata de a cumpara voturi inaintea alegerilor. In cartierele Darmanești, Gara Veche și Speranța, echipa de campanie a candidatului PSD la Primaria Piatra…
Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…
Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit
12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…
Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența
14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…
Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitarii adaosului comercial la alimentele de baza
15:15, 27.03.2024 - Conform actului normativ „prezenta ordonanta de urgenta se aplica pana la data de 31 decembrie 2024”.Social-democratii au transmis, intr-un comunicat de presa, ca „decizia PSD vine in urma numarului mare de solicitari din partea cetatenilor pentru mentinerea limitarii adaosului comercial la alimentele…
Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine
13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…
Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri
16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…