Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu fasole

Publicat:

Mod de preparare: Fasolea se alege, se spala si se pune la muiat pe 2-3 ore. Morcovul, patrunjelul, ceapa se taie cuburi si se prajesc. Cartofii se taie felii. Carnea se taie bucati nu prea mari, se pune in uncrop si se fierbe pana este gata. Fasolea se fierbe aparte. In bulionul clocotit se pun cartofii, radacinile prajite, rosiile, curatate de coaja si taiate cuburi. Toate se fierb 12-15 minu

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu morcovi, stafide și merișoare a parintelui Mina de la Manastirea Botoș

15:55, 22.04.2024 - Parintele Mina de la Manastirea Botoș a explicat pentru Trinitas cum se prepara o prajitura delicioasa pentru perioada postului: prajitura cu morcovi, stafide și merișoare.„Astazi vreau sa va prezentam o tarta cu morcov, cu stafide și cu merișoare. Foarte buna. O tarta care merge și in zilele de dulce,…

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Care sunt astazi prețurile din Piața Centrala Turda?

11:25, 05.04.2024 - Am dat o raita prin Piața Centrala Turda pentru a vedea care sunt prețurile astazi la inceput de weekend. Cert este ca aveți de unde alege, e plin de legume și fructe dar și de „verdețuri” . Prețurile sunt ceva mai accesibile și se mai poate și negocia cu comercianții. Spre exemplu a scazut prețul la…

Rețeta de mancare de fasole verde cu ciuperci. Un preparat delicios de post

15:36, 02.04.2024 - Fasolea poate fi gatita in multe feluri și cu multe combinații de arome. Una dintre cele care te vor cuceri este cu ciuperci, in care daca bagi condimentele potrivite, va avea un gust fabulos. Este un preparat de post, pe care il gatești in doar cateva minute.

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

O ciorba tradiționala romaneasca, in topul celor mai bune supe din lume! Se afla in clasament inaintea gulaș-ului ori faimosei pho bo din Vietnam

13:20, 28.02.2024 - O ciorba romaneasca se afla in topul celor mai bune supe din lume! Ciorba radauțeana, preparatul delicious inventat relativ recent, insa devenit delicatesa tradiționala in ultimii 50 de ani pe mesele romanilor, a intrat in atenția popularei platforme de recomandari culinare in calatorii, Tasteatlas.com…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?