Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Brioşe cu brânză şi ierburi

Publicat:

Ingrediente:

500 g faina
5 g praf de copt
1 lingurita legume deshidratate maruntite
75 g blue cheese, taiata cubulete
cate o mana de: arpagic, coriandru si busuioc, taiate
2 oua, batute
250 ml lapte
65 ml ulei de masline
125 g branza de capra, rasa.

Sufleu de peste

Mod de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti o tava de briose cu unt.

2. Amestecati toate ingredientele uscate, pastrand putina branza si ierburi.

3. Amestecati cu un mixer ouale, laptele si uleiul. Adaugati compozitia peste…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce este ricotta – idei de rețete cu branza ricotta

17:46, 30.05.2024 - Ricotta se numara printre cele mai cunoscute varietați de branzeturi italienști și este consumata in multe regiuni din lumea intreaga. Aceasta are o textura cremoasa și un gust delicat și este inclusa in tot felul de rețete de mancaruri și deserturi. Afla ce este ricotta mai exact și in ce rețete o…

Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații

23:01, 22.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…


Ce parere ai despre aceasta stire?