Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Borş cu porumb

Publicat:

Mod de preparare: Stiuletele semicopt se curata de panusi, de matase, se fierbe cu capac, acoperit cu panusi, la foc mic. Se dezghioaca grauntele. Sfecla maruntita se inabusa in grasime si otet. Varza se taie fidea. Ceapa si morcovul, taiate fidea, se prajesc in pasta de rosii. Bulionul se da in clocot, se pune varza, peste 10-15 minute - sfecla, ceapa si morcovul. Cu 5-7 minute inainte de a se

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Cea mai simpla rețeta de merdenele cu foi de placinta. Sunt gata in 30 de minute

19:50, 04.04.2024 - Merdenelele se numara, cu siguranța, printre preparatele care iți amintesc de copilarie. Pot fi pregatite și acasa fara prea mult efort și sunt gata in 30 de minute. Iata ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Cat se fierb mucenicii. Ce se intampla daca ii lași prea mult pe foc

20:55, 04.03.2024 - In fiecare an, in data de 9 martie, creștinii-ortodocși sarbatoresc Ziua Sfinților 40 de Mucenici din Sevastia. Aceasta sarbatoare are o importanța semnificativa pentru creștinii ortodocși și constituie un moment potrivit pentru a-și aduce aminte de sacrificiile pe care le-au facut inaintașii lor pentru…

Tom Lockyer reface filmul zilei in care inima i s-a oprit timp de doua minute și 40 de secunde » Marturie cutremuratoare la doua luni de cand s-a prabușit pe teren

15:06, 19.02.2024 - Tom Lockyer, 29 de ani, a vorbit in presa engleza despre momentele cumplite traite pe 16 decembrie 2023. In minutul 60 al meciului Bournemouth - Luton, Lockyer s-a prabușit pe teren, din senin, fara suflare. Facuse un stop cardiac in plin joc. A fost resuscitat, fiind transportat de urgența la spital.…

Sarmalele iberice. Cu ce difera de cele balcanice și cum se prepara?

20:05, 31.01.2024 - Rețata sarmalelor iberice, potrivit cosmindragomir.ro. Varza se blanșeaza. Vițelul se toaca și se gatește innabușit. Apoi se impacheaza sarmalele, se dau prin faina, se sigileaza cu ou batut și se prajesc ca snițelele. In alta cratița se face un sos din doua linguri de ulei, una de faina și 250 de mililitri…


Ce parere ai despre aceasta stire?