Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta recomandată de Ambasada Danemarcei la București pentru Crăciun

Publicat:

Cartofii sunt o parte esențiala a cinelor de Craciun din multe țari - iar Danemarca are un fel de mancare cu cartofi foarte special și pentru Craciun: „Brunkartofler” (cartofi caramelizați).

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sunt medicamente extrem de periculoase

11:50, 26.05.2024 - Dr. Viorela Nitescu, medic primar pediatru, toxicolog si seful Sectiei de toxicologie de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Capitala, afirma ca, in ultima vreme, medicii de la aceasta unitate sanitara se confrunta cu mai multe cazuri ale unor copii intoxicati voluntar cu substante psihoactive dupa…

Rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Iese pufos și gustos. Nu e nevoie nici de framantare 

18:10, 26.04.2024 - Cozonacul este emblematic pentru sarbatorile de Paște și Craciun, insa acesta poate fi destul de greu de facut daca nu ai mai facut pana acum. Din fericire, ți-am pregatit rețeta de cozonac pentru Paște cu care nu da greș nicio gospodina. Se face super simplu și nu trebuie nici macar sa framanți la…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Cozonac mare și pufos dupa o rețeta veche de 170 de ani. Marii bucatari nu uitau niciodata de acest ingredient secret

10:50, 07.04.2024 - Dupa cum bine știe toata lumea, atat de Paște, cat și de Craciun, bunicile se grabeau sa faca cel puțin un cozonac mare și pufos, dar cum ar fi sa faci unul dupa o rețeta veche de 170 de ani, la care marii bucatari nu uitau niciodata de ingredientul secret? Cozonacul, nelipsita tradiție de Paște […]…

Valeriu Munteanu: 7 aprilie 2009 — tainuit in hrubele istoriei

09:35, 07.04.2024 - Fiecare națiune mai mare sau mai mica, fiecare stat, mai puternic sau mai napastuit, are cate o hruba istorica importanta, mai recenta, sau cu o vechime mai mare, care din varii motive a ramas invaluita de mult mister, astfel, anumite evenimente cu impact puternic pentru acele națiuni și/sau state nu…

Vladuța Lupau, declarații emoționante: „Dumnezeu mi-a dat prea mult”. De ce este criticata de fani

11:35, 15.03.2024 - Vladuța Lupau, in varsta de 33 de ani, este una dintre cele mai indragite artiste și este recunoscatoare pentru tot ce se intampla in viața ei. Cantareața incearca sa gaseasca un echilibru intre viața de familie și cea profesionala.Invitata recent la emisiunea „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima…

Cat costa mucenicii in brutaria Laurei Cosoi, in 2024? Reacția Elenei Merișoreanu: ”Cine da atația bani?”. Solista ne ofera rețeta ei rapida, la jumatate de preț  EXCLUSIV

20:00, 06.03.2024 - Pe 9 martie este ziua in care cei 40 de Sfinți Mucenici sunt praznuiți de Biserica Ortodoxa. In aceasta perioada, gospodinele și celebrii bucatari se intrec in rețete de mucenici, care mai de care mai sofisticate. Dar, ii puteți gasi, și gata preparați, deși, cam scumpi, in brutaria din București a…


Ce parere ai despre aceasta stire?