Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeta pentru Satay de pui: Delicatesa indoneziană, în varianta thailandeză - 8 condimente pentru o nebunie de arome

Publicat:

  Rețeta pentru Satay de pui - Delicatesa indoneziana, in varianta thailandeza Satay este o delicatesa de origine indoneziana, dar care s-a raspandit in foarte multe țari asiatice (Thailanda, Malaezia, Singapore, Philippine, Brunei). Singura diferența este modul in care se folosește marinarea, conform preferințelor locale. Este considerata mancarea naționala a indoneziei, fiind serrvita atat la vanzatorii stradali, cat și in restaurante de lux. Satay este un fel de kebab din Asia de Sud-Est facuta din carne condimentata, frigarui și la gratar, servita cu un sos. Pentru prepararea Satay se pot…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Curiozitați despre Indonezia

12:55, 08.05.2024 - In cazul in care ți-ai fixat ca obiectiv pentru aceasta vara sa vizitezi o țara asiatica trebuie sa știi ca Indonezia reprezinta una dintre cele mai atragatoare destinații de pe „continentul galben”. Deși este adeseori asociata cu insulele tropicale, templele și plajele sale spectaculoase, Indonezia…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Rețeta Andreei Esca gustata la Antena 1! Odraslele vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”

12:05, 05.04.2024 - Rețeta Andreei Esca face audiența și la Antena 1. Copiii vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”. Frații deveniți cunoscuți in umbra celebrei lor mame, veterana prezentatoare a știrilor Pro Tv, s-au prezentat la noul sezon al cooking show-ului ”Chefi la cuțite”. Ca și la ”America…

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Icre cu fasole. Cum prepari aceasta delicatesa de care puțini au auzit

11:35, 16.03.2024 - Icrele cu fasole reprezinta o alternativa delicioasa și sanatoasa la icrele obișnuite. Iata cum poți prepara aceasta rețeta simpla:Ingrediente:200g fasole alba sau fasole boabe (pot fi folosite și fasole neagra sau fasole roșie)1 ceapa mica, tocata marunt2 caței de usturoi, marunțiți2 linguri ulei de…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…


Ce parere ai despre aceasta stire?