Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

`Rețetă pentru dezastru`: 10 state UE își reduc efectivele de pompieri, în ciuda agravării crizei climatice

Publicat:

`Rețeta pentru dezastru`: 10 state UE iși reduc efectivele de pompieri, in ciuda agravarii crizei climatice

UE avea in 2022 aproape 360.000 de pompieri profesioniști, cu 2.800 mai puțini decat in 2021, conform Eurostat citat de Euronews.

Reducerea numarului de pompieri in toiul unei crize climatice e o rețeta pentru dezastru”, a declarat , secretara generala a Confederației Sindicatelor Europene (ETUC).

Ea se teme ca regulile de austeritate pe care UE intenționeaza sa le introduca la anul ar putea agrava situația și mai mult.

Care state UE și-au redus cel mai mult…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, la un pas de dezastru. Urmeaza explozia facturilor

17:41, 25.04.2024 - Perioada prețurilor plafonate la energie, deși duble și chiar triple in cazul agenților economici, fața de 2020, de exemplu, se apropie de sfarșit, ceea ce va insemna o explozie a facturilor, avand in vedere ca nu s-a luat nicio masura pentru scaderea tarifelor in piața. Eurostat plaseaza Romania in…

Romania e pe contrensul UE: Vanzarile cu amanuntul au explodat, in ciuda infației ridicate!

23:45, 05.04.2024 - Vanzarile cu amanuntul in Uniunea Europeana si zona euro au scazut in luna februarie, insa Romania se numara printre statele membre cu cea mai puternica crestere a vanzarilor, atat de la o luna la alta, cat si in ritm anual, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Eurostat: Prețul locuințelor s-a dublat in multe state UE din 2010 pana in 2023

15:25, 04.04.2024 - Preturile la locuinte in UE au scazut cu 0,3% in trimestrul 4 din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce chiriile si-au continuat traiectoria ascendenta, inregistrand un avans de 0,6%.

Europa, inca dependenta de importurile de energie, chiar și dupa incheierea crizei: cum se prezinta Romania

16:10, 13.03.2024 - Chiar și dupa incheierea crizei energetice, Europa ramane in mare masura dependenta de importurile de energie, cu dependența fața de Rusia fiind inlocuita de dependența de alte țari, conform unei analize efectuate de Asociația Energia Inteligenta (AEI) pe baza datelor furnizate de Eurostat, citate de…

Bilanțul Curții de Apel Cluj pentru anul 2023: Activitate performanta, in ciuda crizei de personal

16:45, 28.02.2024 - Curtea de Apel Cluj a prezentat, miercuri, bilanțul de activitate pentru anului 2023. Din acest bilanț reiese ca exista un deficit mare de personal, iar judecatorii au de soluționat un numar considerabil de dosare.

Un sfert din tineretul Romaniei sufera de grave privațiuni materiale și sociale. Ei nici nu muncesc și nici nu studiaza

09:46, 28.02.2024 - Un sfert (25,4%) din tineretul Romaniei sufera de grave privațiuni materiale și sociale, conform Eurostat citat de Euronews. E cea mai ridicata rata din UE și depașește de peste patru ori media blocului (6%) de 27 de țari. Privațiunile grave materiale și sociale sunt definite drept absența, din motive…

Noul serial Netflix pare un dezastru total! BBC: 'E cel mai rau din cultura remake-ului' (VIDEO)

12:05, 25.02.2024 - Noua adaptare live-action a fanteziei animate foarte populare „Avatar: The Last Airbender” exista pentru a exploata nostalgia oamenilor, arata BBC intr-o analiza. Serialul, format din opt episoade de cate o ora, a avut premiera pe Netflix in 22 februarie. Productia este adaptarea live-action a indragitului…

De ce mai stam pe Facebook? Rețeta care ne ține captivi, in ciuda valurilor de ura și manarii cu datele

17:25, 05.02.2024 - 2021 a fost unul dintre cei mai dificili ani pentru Facebook. Rețeaua era inundata de statusuri prin care utilizatorii iși anunțau intenția de a parasi platforma in detrimentul altora, unele la inceput de drum, dar care nu colectau date personale la fiecare pas.


Ce parere ai despre aceasta stire?