Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reteta lui Costachel cu recomandarea Paharnicului: Salată caldă de creveţi cu două ţeline

Publicat:

Asa ca salata asta devine un prilej minunat sa aprofundam asemanarile si diferentele dintre aceste doua soiuri. Ca daca partea teoretica am studiat-o mai demult, poate e timpul sa trecem si la practica. Drept pentru care inarmati-va cu * 16 creveti mari, * inima de la o telina verde, basca frunzulitele mai fragede, * 1/2 telina-radacina potrivita, * 50 g unt, * zeama de la 1 lamaie, * 2 linguri de ulei extravirgin de masline, * sare si piper boabe. Curatati (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Legumele, gata sa fie transformate in medicamente! Salata sau spanacul injectate ar putea inlocui vaccinul: studiu halucinant

07:45, 04.04.2024 - Masura votata de politicienii americani presupune ca alimentele care conțin vaccinuri sau substanțe asemanatoare acestora sa fie etichetate drept medicamente. Astfel medicii ar putea prescrie legume in loc de injecție, au declarat republicanii care au facut propunerea.Specialiștii vor sa vada daca ARN-ul…

Rețeta de salata cu orez și ciuperci. Preparatul ideal in timpul postului

22:10, 02.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar mulți creștini aleg sa renunțe la alimentele care provin de la animale. In aceasta perioada se pot prepara o mulțime de mancaruri delicioase, dar este nevoie de creativitate. Iata cat de simpla este rețeta de salata cu orez și ciuperci!

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Saptamana aceasta craiovenii primesc apa calda și rece cu porția

13:26, 26.02.2024 - In perioada 27.02-2024 -02.03.2024, craiovenii raman pe uscat. Locuitorii de la bloc sunt afectati cel mai mult. Ei vor primi apa rece si apa calda cu portia. Locatarii de la blocuri vor primi apa calda si apa rece doar cateva ore pe zi, respectiv dimineata intre 05.00-09.00 si seara intre 17.00-21.00.…

Rețeta de rulouri cu legume și creveți. Preparatul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:35, 21.02.2024 - Daca vreți sa-i surprindeți pe cei dragi cu un preparat gustos și sanatos, atunci pregatiți rețeta de rulouri cu legume și creveți. Iata de ce ingrediente aveți nevoie pentru aceasta delicatesa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.


Ce parere ai despre aceasta stire?