Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de cheesecake cu coacăze negre la pahar. Un desert pentru zilele călduroase de vară

Publicat:

Daca vrei sa prepari ceva dulce și rapid, noi iți prezentam rețeta de cheesecake cu coacaze negre la pahar, un desert delicios și pe placul tuturor pentru zilele calduroase de vara. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa zilele extrem de calduroase, astazi a batut grindina in mai multe zone din județ

18:00, 18.04.2024 - Instabilitatea atmosferica accentuata anunțata de meteorologi s-a manifestat in județul Dambovița cu insemnate cantitați de precipitații, dar și episoade de lapovița și grindina. Vremea rea va continua pana saptamana viitoare, in weekend fiind așteptate temperaturi de maximum 10 grade.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu vișine și nuca. Desert delicios pentru zilele de post

23:55, 07.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un desert delicios, dar nu știi ce sa pregatești in zilele de post? Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura cu vișine și nuca. Iata cum trebuie sa procedezi, pas cu pas. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu miere și afine. Desert simplu pentru cele mai speciale momente

22:11, 19.03.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios ori iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa mai faci? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și afine. Un preparat simplu și rapid care ii va surprinde pe pofticioși. De ce ingrediente ai nevoie, dar și…

Rețeta de brioșe cu cireșe și lime. Un desert cu care ii vei rasfața pe cei dragi

20:00, 16.03.2024 - Sigur te afli in pana de idei in ceea ce privește gustarile pentru aceasta perioada a anului. Chiar daca pe internet exista o mulțime de preparate de desert, noi iți propunem ceva cu totul diferit. Iata cum sa prepari o rețeta de brioșe cu cireșe și lime alaturi de cei dragi!

Rețeta delicioasa a unui desert al copilariei de la poale de munte: biscuiții cu untura și gem de coacaze. Cum se prepara

22:20, 09.03.2024 - Aflata pe culoarul Rucar-Bran, la poalele Muntilor Piatra Craiului, comuna argeseana Dambovicioara este o destinatie aleasa de tot mai multi romani si de straini, zona fiind apreciata pentru istoriile vechi, peisajele splendide și rețetele delicioase.

Rețeta de prajitura cu mure și lamai. Un desert delicios și sanatos, de sezon

09:30, 29.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești pentru aceasta perioada din an, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla rețeta pentru prajitura cu mure și lamai. Este un desert delicios și sanatos, de sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie…

Rețeta de turta dulce fara zahar. Un desert delicios, cu puține calorii

00:00, 17.02.2024 - Turta dulce este unul dintre preparatele potrivite pentru a-i rasfața pe cei dragi, mai ales intr-o zi de weekend de iarna. De obicei, acest desert are multe calorii, motiv pentru care trebuie sa o incerci pe cea fara zahar. Iata cum se prepara rețeta de turta dulce fara zahar și cate calorii are.


Ce parere ai despre aceasta stire?