Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețetă de brioșe cu piersici. Un desert numai bun pentru început de weekend

Publicat:

Daca nu știi ce desert sa iți prepari odata cu venirea weekend-ului, ei bine, rețeta de brioșe cu piersici este cea mai buna alegere. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru delicioasa gustare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de brioșe cu cireșe și lime. Un desert cu care ii vei rasfața pe cei dragi

20:00, 16.03.2024 - Sigur te afli in pana de idei in ceea ce privește gustarile pentru aceasta perioada a anului. Chiar daca pe internet exista o mulțime de preparate de desert, noi iți propunem ceva cu totul diferit. Iata cum sa prepari o rețeta de brioșe cu cireșe și lime alaturi de cei dragi!

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Rețeta de prajitura Red Velvet. Un desert delicios pentru 1 Martie, de Marțișor

09:45, 01.03.2024 - Pentru aceasta zi speciala de 1 Martie, de Marțișor, noi ți-am pregatit o rețeta de sezon. Pregatește-le celor dragi ție prajitura Red Velvet. Este un desert delicios și care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura cu branza și piersici. Desert simplu și delicios pentru weekend

13:25, 25.02.2024 - Fara doar și poate, orice gospodina iși dorește sa ii surprinda pe oamenii dragi din viața ei cu cele mai delicioase preparate. Daca te gandești sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce, noi avem o soluție care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de prajitura…

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?