Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rețeaua neuronală a arătat cum ar fi putut arăta Elon Musk dacă ar fi trăit în URSS

Publicat:

Rețeaua neuronala Midjourney, care genereaza imagini la cererea utilizatorilor, a prezentat o serie de poze dintr-un univers alternativ in care antreprenorul, inginerul și miliardarul american s-a nascut și a crescut in URSS, relateaza enews.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk e mufat adanc la banii serviciilor secrete din SUA: SpaceX construieste o retea de sute de sateliti spion

15:00, 17.03.2024 - SpaceX construieste o retea de sute de sateliti spion in baza unui contract secret cu o agentie de informatii din SUA, au declarat cinci surse familiare cu programul, demonstrand aprofundarea legaturilor dintre compania spatiala a antreprenorului miliardar Elon Musk si agentiile de securitate nationala,…

Farul Constanta: Raluca Sarghe-Simes - Am aratat ca suntem o echipa mare. Va dati seama cum am trait eu meciul?“

17:10, 14.03.2024 - Dupa prima runda din play off, Farul Constanta ocupa locul doi in clasament, la noua puncte in spatele liderului Politehnica Timisoara. Echipa feminina de fotbal Farul Constanta a inceput cu dreptul turneul play off din Superliga, invingand in deplasare, scor 2 1, campioana Universitatea Cluj Victoria…

Facebook pana masiva

18:16, 05.03.2024 - Rețeaua de socializare Facebook a suferit   o pana masiva marți dupa-amiaza. Utilizatorii au raportat,  incepand cu ora 17.00, probleme atat cu contul de Facebook, cat și cu accesul la Facebook Messenger.  Facebook ii informeaza ca parola este greșita  atunci cand incearca sa reintre in conturi. Site-ul…

Elon Musk i-a suspendat contul Iuliei Navalnaia pe rețeaua X

15:21, 20.02.2024 - Contul Iuliei Navalnaia de pe rețeaua sociala X, deținuta de Elon Musk, a fost suspendat marți, la scurt timp dupa ce a postat un apel in care cerea sa i se dea trupul lui Alexei Navalnii pentru a-l putea inmormanta. 

Rețeaua sociala X este acuzata ca ia bani de la teroriști pentru bife albastre. Houthi și Hezbollah, printre conturile validate

12:55, 15.02.2024 - Rețeaua lui Elon Musk X, fost Twitter, este acuzata ca a acceptat plați pentru bife albastre de la grupari teroriste desemnate și de la unele organizații carora li se interzice sa opereze in SUA, informeaza BBC.

Kremlinul neaga ca soldații ruși folosesc rețeaua Starlink a lui Elon Musk

17:16, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezmintit luni informatia conform careia militarii rusi utilizeaza reteaua de comunicatii prin satelit Starlink, controlata de miliardarul american Elon Musk, transmite Reuters.

Ucraina spune ca rușii folosesc reteaua Starlink al lui Elon Musk in zonele ocupate

17:31, 11.02.2024 - Fortele rusesti folosesc terminale ale serviciului de internet prin satelit Starlink al lui Elon Musk in zonele ocupate, a declarat duminica Ucraina facand publica o presupusa interceptare a unui schimb de mesaje intre doi soldati rusi, care ar fi o dovada a utilizarii sale „sistemice”, relateaza Reuters.

Primul implant cerebral, realizat de Neuralink. Elon Musk: "Primele rezultate arata o activitate neuronala promitatoare"

11:41, 30.01.2024 - Premiera pentru compania Neuralink. Elon Musk a anunțat ca start-up-ul sau a implantat cu succes unul dintre cipurile sale wireless in creierul unei persoane. Pe reteaua X, fosta Twitter, Elon Musk a spus ca pacientul se recupereaza bine. 


Ce parere ai despre aceasta stire?