Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Restricţii de trafic pe A2, între Bucureşti şi Fundulea, după ce plăcile din beton s-au deformat din nou

Publicat:

Dezastrul de pe , de la kilometrul 20, unde drumul spre mare este facut praf, creeaza noi probleme. Dupa deformarea, marti seara, a unor placi de beton, care au pus in pericol circulatia, de administrare a (CNAIR) a restrictionat viteza de deplasare la 80 km/h.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-investiție in parcari pe o autostrada din Romania, peste standardele germane

12:31, 06.05.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație pentru concesionarea pe o durata de 20 de ani a spațiilor de servicii de langa Drajna și Fetești, pe Autostrada Soarelui.

Restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere

02:50, 25.04.2024 - Sunt restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere, informeaza Rador Radio Romania.Pana dimineata la ora 5 este inchis complet pasajul subteran de la Unirii pe sensul Universitate - Tineretului pentru lucrari de intretinere.

Autostrada Soarelui, blocata: Restrictii de circulatie pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pana pe 25 aprilie

11:10, 21.04.2024 - Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta sunt in vigoare restrictii de circulatie pana la data de 25 aprilie, din cauza unor lucrari la parapetul median, iar soferii sunt sfatuiti sa mearga si pe DN 3 ca ruta alternativa, a informat duminica Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

CNIAR: Atentie, soferi! Trafic cu restrictii pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta in perioada urmatoare

08:20, 19.04.2024 - Atentie, soferi In perioada 19.04.2024 25.04.2024, traficul rutier va fi restrictionat pe A2, Bucuresti Constanta, pe sectorul cuprins intre km 12 300 si km 12 500, pentru efectuarea lucrarilor de demontare montare a parapetului median in zona lucrarilor la A0 Sud, lotul 1.Astfel, pe perioada si in…

Restrictii de trafic pe DN1, Bucuresti – Ploiesti

10:30, 29.03.2024 - CNAIR informeaza participanții la trafic cu privire la instituirea masurii de restricționare a circulației autovehiculelor pe sectorul de DN 1 cuprins intre km 7+345 și km 8+000, pentru executarea lucrarilor de montare a reperelor topografice pe pereții pasajului inferior Baneasa, dupa cum urmeaza:…

Scandalurile in care a fost implicata Clotilde Armand. Ce a primis primarița Sectorului 5 și nu a facut

21:45, 05.03.2024 - Cel mai recent a avut loc in vara anului trecut, cand procurorii au anunțat ca au dispus efectuarea urmaririi penale in cazul lui Clotilde Armand dupa ce Agenția Naționala de Integritate a acuzat-o de conflict de interese și incompatibilitate. Mai exact, ar exista indicii ca edilul ar fi folosit functia…

Licitatie contestata la CNSC: Iridex Group Salubrizare a vrut sa faca curatenie si in parcarile si grupurile sanitare de pe Autostrada Soarelui! Ce verdict a primit?

17:06, 03.03.2024 - Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a adoptat o decizie la contestatia formulata de Iridex Group Salubrizare SRL impotriva documentatiei de atribuire, elaborata de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere in cadrul procedurii de licitatie deschisa, organizata…

Restricții de circulație pe DN1. CNAIR a anunțat perioada in care vor avea loc lucrarile

17:05, 01.03.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a caut un anunț de ultim moment! Au fost anunțate, in urma cu puțin timp, restricții de circulație pe DN1, intre Comarnic și Sinaia. Iata perioada in care vor avea loc lucrarile!


Ce parere ai despre aceasta stire?