Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renovarea Palatului Justitiei muta Curtea de Apel

Publicat:

Dana Cigan Președintele Curții de , judecatoarea Dana Cigan, a anunțat ca dupa demararea reabilitarii Palatului Justiției din , prima instanța care va fi stramutata va fi Curtea de Apel.

Lucrarile de reabilitare și extindere a cladirii ar trebui sa inceapa in luna aprilie. Ca atare, Curtea de va fi stramutata in cladirea Poștei Romane, pe strada , in schimbul unei chirii lunare de circa 6.000 euro, adica 4 euro/mp. va urca de la parter la etajul II intrucat lucrarile vor incepe in…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hidroelectrica reia proiectul hidrocentralei Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, blocat in 2017 de unele ONG-uri de mediu

13:55, 02.05.2024 - Lucrarile la hidrocentrala Bumbești-Livezeni de pe raul Jiu, finalizate in proporție de 90 %, dar blocate in urma cu 7 ani la solicitarea mai multor ONG-uri, vor fi reluate dupa ce printr-o Hotarare de Guvern emisa in acest an s-a stabilit ca acestea sunt de utilitate publica și interes național, relateaza…

Alexandru Moga, un tanar elev din Sebeș, expune lucrarile de grafica in curtea interioara a Primariei

19:15, 21.04.2024 - Alexandru Moga, un tanar elev din Sebeș, expune lucrarile de grafica in curtea interioara a Primariei Alexandru Moga, un tanar elev din Sebeș, expune lucrarile de grafica in curtea interioara a Primariei Joi, 25 aprilie 2024, la ora 11:00, in zona expoziționala amenajata in curtea interioara a Primariei…

Pedeapsa redusa la 7 ani de inchisoare pentru un bihorean care a ucis, dintr-un pumn, un tanar care ii facuse un bine

07:45, 28.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, miercuri, sa reduca de la 10 ani de inchisoare la 7 ani de detenție pedeapsa aplicata lui Emil Ionuț Todea, un barbat din satul Bradet, comuna bihoreana Buntești.

USR ataca in justiție comasarea alegerilor și legalizarea traseismului politic

08:00, 20.03.2024 - S-a depus la Curtea de Apel Oradea, cererea comuna de suspendare a ordonanței de urgența pentru comasare și de anulare a hotararii de guvern subsecvente pentru incalcarea drepturilor electorale ale romanilor.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Zidar acuzat de evaziune - 4 ani de inchisoare in prima instanța, salvat de prescripție in apel

07:25, 29.02.2024 - Un bihorean de 47 de ani, condamnat la sfarșitul anului trecut, de Tribunalul Bihor, la mai bine de 4 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala, a scapat de detenție in urma unei decizii definitive data, marți, de Curtea de Apel Oradea.

Avocat condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca ar fi condus baut

17:35, 23.02.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, vineri, sentința pe fond in cazul unui avocat acuzat ca s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Instanța l-a condamnat la 10 luni de inchisoare, cu suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei pe un termen de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?